reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
No ja biorę 3×4 dopochwowo i 3×4 podjęzyk i prolutex,ta pod jezyk to jest koszmar ,dziś z rana po niej zwymiotowalam i w południe,a tak to nieraz mną szarpało z rana a dziś wymiotowalam i się zastanawiam czy totemu ,bo 12tc i beta jest bardzo wysoka, jutro mam usg genetyczne .A lekarka kazała dodać dopochwowo i pod jezyk nie narazie.hej @Ilona 88 , ja brałam luteine dopochwowo, pod język nie mogłam bo mnie smak odrzucał.
U mnie mdłości ustąpiły 3 dni temu, jak ręka odjął, więc jestem przeszczęśliwa, do tej pory nic nie przytyłam, ale czuję że teraz to nadrobię jak już mogę jeść hehehe. Za to cycki rosną ogromne, wybieram się jutro chyba na jakieś zakupy , bo już spodnie ciasne i cyckonosz jakiś potrzebny.
Ponieważ w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce ciążową to ogólnie trzymam sie diety..... a dzisiaj odkryłam w zapasach córki wielkiego czekoladowego królika Linda i zjadłam całego..... 550 kcal.... aż jestem w szoku, że dopuściłam się takiej zbrodni
oleczkaa_1987
Ja czekam do 20 40 na wizytę. Dziewczyny trzymam za was kciuki i proszę o kciuki dla mnie
evli2
Ja też będę w Zg rodzić.a ja właśnie wciągnęłam rożka truskawkowegoo! mniam!
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję
Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).
AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić
evli2
Trzymam kciuki za wszystkie wizytująceWy trzymajcie za mnie jutro rano jak pójdę pić glukozę;Ja czekam do 20 40 na wizytę. Dziewczyny trzymam za was kciuki i proszę o kciuki dla mnie
Emsi*
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt [emoji106][emoji7]
Co do płci na tym etapie ... na innym wątku jest dziewczyna, której wypatrzono chłopca właśnie w 12t a po kilku tygodniach siusiak odleciał i jest dziewczynka [emoji4] ... wiec w tej kwestii to nic pewnego na tym etapie
Kciuki za wizytujące !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do płci na tym etapie ... na innym wątku jest dziewczyna, której wypatrzono chłopca właśnie w 12t a po kilku tygodniach siusiak odleciał i jest dziewczynka [emoji4] ... wiec w tej kwestii to nic pewnego na tym etapie
Kciuki za wizytujące !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymamy mocno! Powodzenia!Ja czekam do 20 40 na wizytę. Dziewczyny trzymam za was kciuki i proszę o kciuki dla mnie
reklama
Mimi2330
Ty też dziś wizytujesz?Ja czekam do 20 40 na wizytę. Dziewczyny trzymam za was kciuki i proszę o kciuki dla mnie