reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
hej @Ilona 88 , ja brałam luteine dopochwowo, pod język nie mogłam bo mnie smak odrzucał.
U mnie mdłości ustąpiły 3 dni temu, jak ręka odjął, więc jestem przeszczęśliwa, do tej pory nic nie przytyłam, ale czuję że teraz to nadrobię jak już mogę jeść hehehe. Za to cycki rosną ogromne, wybieram się jutro chyba na jakieś zakupy , bo już spodnie ciasne i cyckonosz jakiś potrzebny.
Ponieważ w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce ciążową to ogólnie trzymam sie diety..... a dzisiaj odkryłam w zapasach córki wielkiego czekoladowego królika Linda i zjadłam całego..... 550 kcal.... aż jestem w szoku, że dopuściłam się takiej zbrodni :)
f2w3rjjg1hj0dfwf.png
No ja biorę 3×4 dopochwowo i 3×4 podjęzyk i prolutex,ta pod jezyk to jest koszmar ,dziś z rana po niej zwymiotowalam i w południe,a tak to nieraz mną szarpało z rana a dziś wymiotowalam i się zastanawiam czy totemu ,bo 12tc i beta jest bardzo wysoka, jutro mam usg genetyczne .A lekarka kazała dodać dopochwowo i pod jezyk nie narazie.

a ja właśnie wciągnęłam rożka truskawkowegoo! mniam! :D
a już marzę o kolacji - kanapki z pasztetem i pomidorem!
od dzisiaj czuje się nieco lepiej.. mam momentami mdłości, ale to już nie to, no i ten apetycik.. aż się boję :p

Mój też się wiercił, doktor ledwo go zbadał :) a czy wy dziewczyny idziecie też na połówkowe prenatalne? ja się zapisałam, tylko to już muszę zrobić prywatnie (250 zł).

AA kurcze ktoś tu pisał o szpitalu w Zielonej Górze, ja jestem z okolic ZG i tez będę tam rodzić :)
Ja też będę w Zg rodzić.

Moje dziecko tez z tych uciekających. Na razie bardzo ucieka spod detektora. Zobaczymy czy jutro będzie współpracować :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt [emoji106][emoji7]

Co do płci na tym etapie ... na innym wątku jest dziewczyna, której wypatrzono chłopca właśnie w 12t a po kilku tygodniach siusiak odleciał i jest dziewczynka [emoji4] ... wiec w tej kwestii to nic pewnego na tym etapie

Kciuki za wizytujące !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry