Super że wszystko ok. Witamy wśród mam chłopaczków. Chyba faktycznie łatwiej chłopców na tym etapie rozpoznać.Hej ja wczoraj miałam genetycznie i uff wszystko wygląda dobrze! Dołączam do mam z pisiorkami pod sercem [emoji6] póki co wygląda że będę miała drugiego chłopaka także będzie wesoło [emoji4] wcale się nie spodziewałam ze uda się coś zobaczyc i nawet mój lekarz był zaskoczony [emoji6] dzięki temu wyprawkę mam w sumie z glowy.
Anusiak kciuki za wyjście!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ale to jest norma dla osób nie będących w ciążyU mnie w lab norma do 100
Biedulko trzymaj się. A my trzymamy kciuki za jutro.Niestety musze zostac... Wyniki mam zle;-( znowu mnie kuli na kolejna morfologie;-( moze jutro ublagam ich o wyjscie
Ostatnia edycja:
Ja miałam 90.Dziewczyny a jak wygląda u Was glukoza naczczo wynik/
Gratulujemy! Fajnie macie że tak od razu po prenatalnych dostajecie analizę. Ja muszę czekać do 9 maja.Dziewczyny przepraszam, że się tak długo nie odzywałam, nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta
Dość, że ten telefon się zepsuł to jeszcze internet padł i dopiero dzisiaj przyszli panowie i go naprawili.
U mnie wszystko oki. Byłam wczoraj na prenatalnych i pan doktor powiedział, że wszystko super, dzidzia zdrowa. A raczej nie dzidzia tylko chłopaczek
Na początku wizyty zapytał mnie czy to nie bliźniaki, bo mam bardzo wysoką betę. 258 tys., ale nic nie mówiła, żeby to było złe, więc sama nie wiem skąd ta beta..
Ryzyko zespołu Downa wyliczył mi na 1:17 tys., więc bardzo niskie.
Postaram się już być z wami na bieżąco
Mdłości chyba powoli mijają (odpukać).
Karolka2106
ja też nie mam na nic siły, a jak już to na krótko i ciągle bym jadła...To tak jak ja :-) na szczęście największe mdłości już minęły. Ale dosłownie NIC mi się nie chce
Emsi*
@Emsi* ja NIFTY robię wyłącznie dla własnego spokoju, gdyby był choć cień podejrzenia, że cos jest nie tak pewnie robiłabym amniopunkcję
Przepraszam, ze pytam ale wynika to ze złego doświadczenia czy po prostu z przekonania ?
Sama również to mocno rozważam stad pytanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anusiak1507
Dziewczyny mialam usg ;-) moj dzieciaczek podgonil nawet na tym starym sprzecie wychodzi 12tc4 d ;-) takie krecenie bylo ze nawet tetna nie dal posluchac bo tak szalal babelek rozkladal nogi ale co moj kochany dr chcial zrobic zblizenie to byla inna figura;-) moze jutro sie dowiem ktoz to;-) nie pijcie czekolady przed usg ;-) zjadlabym sledzia w smietanie;-)
Super A ja się zastanawiałam dlaczego moje takie duże (ma 7,1cm), bo z tego co pisałyście to wszystkie miały mniejsze wymiary.Juz po usg, dzidzi sie rusza, takie dlugie nogi mialo [emoji23] chyba po mamie, wielkosc dziecka pokrywa sie z om Cale 7,2cm szczescia
reklama
Anusiak1507
A co do sily to u mnie dzisiaj wyjatkowy power oby tak zostalo;-) mdlosci i nudnosci sa dalej ale najwazniejsze ze nie spie na stojaco;-)