reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Napisałam taaakiego długiego posta i mnie wylogowało i zjadło go !!!
@Marika92 znowu widzę, że lekarz straszy bez pojęcia, nie daj się, idź do innego jak wszyscy Ci radzą, skonsultuj, no i czekaj na prenatalne :) Moja mama jak była w ciąży z bratem też ją tak lekarz nastraszył, że obrzęk, czy wodogłowie, czy coś tam jeszcze nawymyślał. Poszła do drugiego, okazało się, że wszystko jest ok!

Dziewczyny, gratulacje kolejnych chłopaków ! Jak na razie mamy tylko jedną dziewczynkę :D
Ja mam prenatalne w piątek, ale pewnie będzie za wcześnie na płeć, bo to dopiero 12+1 będzie, nawet się nie nastawiam.

@89Katia, na moderatora ! Jestem za :D

Założyłam dziś do pracy legginsy ciążowe z h&m, ale mi wygodnie, nic nie ściska, nic nie uwiera, no cudo! Fakt, że muszę je pod cycki jeszcze zaciągać, bo są docelowo na większy brzuszek, ale i tak jestem mega zadowolona. Zaraz poszukam w necie jakichś kolejnych :D
Oby było jak mówisz. Dziś już trochę lepiej, swoje wypłakałam wczoraj i dziś muszę trzymać się silnie.. Dla siebie i dla maluszka.. Nie raz ciężko bo sporo terwz myślę co będzie gdyby ale może jutro babeczka powie coś pozytywnego.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iśka90 u mojego płeć byla wyraznie widoczna wczoraj a byl to 12 t+0 d ;) Jesli chlopak i sie dobrze ułozy to bedzie widoczny ;)

oar89n7312bz9t17.png

Tez myslalam nad tym monitorem tetna doplera, ale nie wiem ;)

Szukam zaproszenia do szpitala, ale gdzies wcielo, mam nadzieje, ze bede w systemie :/ Mam jeszcze dwa dni na przewrocenie domu, tak to jest w ciazy, cos schowam, zeby nie zginelo a pozniej niepamietam gdzie to polozylam ;)

Jeśli nikt nie zgłosi sprzeciwu do wieczora, to napiszę do zarządcy forum, że będę moderatorem. Dobrze by było, żeby był ktoś jeszcze tak awaryjnie :)

Co do wątku zamkniętego to proponuję utworzyć za jakieś 3 tyg,kiedy będziemy już w II trymestrze i po badaniach genetycznych.

Słuchajcie, zamówiłam detektor tętna. Dziś właśnie przyszedł. Długo nie mogłam znaleźć dzidziusia, ale się udało :) Ciągle uciekał, więc go nie męczyłam. Ważne, że sobie tam spokojnie pływa :) Także mam już swój uspokajacz na awaryjne sytuacje :)
podeślij linka jaki zamówiłaś...nigdy wcześniej nie słyszałam o czymś takim

Jeśli nikt nie zgłosi sprzeciwu do wieczora, to napiszę do zarządcy forum, że będę moderatorem. Dobrze by było, żeby był ktoś jeszcze tak awaryjnie :)

Co do wątku zamkniętego to proponuję utworzyć za jakieś 3 tyg,kiedy będziemy już w II trymestrze i po badaniach genetycznych.

Słuchajcie, zamówiłam detektor tętna. Dziś właśnie przyszedł. Długo nie mogłam znaleźć dzidziusia, ale się udało :) Ciągle uciekał, więc go nie męczyłam. Ważne, że sobie tam spokojnie pływa :) Także mam już swój uspokajacz na awaryjne sytuacje :)
Katja możesz mi podać link do tego detektora??

reklama
Do góry