reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

hej, piszę dopiero teraz ponieważ miałam jakiś nieokreślony problem z zalogowaniem się tutaj... czytam Was już jednak od jakiegoś czasu ;)
Jestem obecnie w 13 tyg ciąży, termin na 5 listopada. Witam wszystkich :)

Cześć! Miałaś już usg genetyczne? :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
No i juz po.. Niewiele chcial mi powiedziec dr badajacy...wyniki 8 maja. Serduszko bije maluch skakal jak nie wiem. Kosc nosowa jest i tyle co wiem..
Super bylo patrzec na te fiflaki

Super ;) a 8 maja jakie wyniki?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@burzabezpiorunów witaj :) masz ten sam termin co ja!

@MarMo masz dla nas jakieś wieści?!

@89Katia zaproponuj kogoś na zastępstwo, może się zgodzi :) niech to będzie ktoś na kim Ty czujesz, że jakby co, będziesz mogła polegać :)

Idę jutro na genetyczne w Pt, spokojna już jestem po tym robionym w Polsce, ale jestem ciekawa ile urosła moja panna przez ten tydzień :) i czy ten lekarz potwierdzi, że to panna ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

@Marika92 widziałam, że pisałaś o obrzęku, lekarzem nie jestem ale żeby trochę podnieść Cię na duchu napiszę tylko, że u mojej kumpeli w ciąży z córką wyszły jakieś obrzęki, była na usg chyba u 3 lekarzy, w tym u jakiegos mega specjalisty, w końcu zrobili amniopunkcję i okazało się że dziecko zdrowe i do końca nie wiadomo czemu te obrzęki wyszły, podejrzewają, że mogła przechodzić poprostu jakąś infekcję. dziecko ma teraz 5 lat i nic się nie dzieje, także zawsze można i trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie ok, oczywiście wydenerwujesz się pewnie swoje ale trzymam kciuki żeby na tym się skończyło :)

reklama
@Marika92 widziałam, że pisałaś o obrzęku, lekarzem nie jestem ale żeby trochę podnieść Cię na duchu napiszę tylko, że u mojej kumpeli w ciąży z córką wyszły jakieś obrzęki, była na usg chyba u 3 lekarzy, w tym u jakiegos mega specjalisty, w końcu zrobili amniopunkcję i okazało się że dziecko zdrowe i do końca nie wiadomo czemu te obrzęki wyszły, podejrzewają, że mogła przechodzić poprostu jakąś infekcję. dziecko ma teraz 5 lat i nic się nie dzieje, także zawsze można i trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie ok, oczywiście wydenerwujesz się pewnie swoje ale trzymam kciuki żeby na tym się skończyło :)
Dziękuję

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry