reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

hej, piszę dopiero teraz ponieważ miałam jakiś nieokreślony problem z zalogowaniem się tutaj... czytam Was już jednak od jakiegoś czasu ;)
Jestem obecnie w 13 tyg ciąży, termin na 5 listopada. Witam wszystkich :)

Cześć! Miałaś już usg genetyczne? :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
No i juz po.. Niewiele chcial mi powiedziec dr badajacy...wyniki 8 maja. Serduszko bije maluch skakal jak nie wiem. Kosc nosowa jest i tyle co wiem..
Super bylo patrzec na te fiflaki

Super ;) a 8 maja jakie wyniki?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@burzabezpiorunów witaj :) masz ten sam termin co ja!

@MarMo masz dla nas jakieś wieści?!

@89Katia zaproponuj kogoś na zastępstwo, może się zgodzi :) niech to będzie ktoś na kim Ty czujesz, że jakby co, będziesz mogła polegać :)

Idę jutro na genetyczne w Pt, spokojna już jestem po tym robionym w Polsce, ale jestem ciekawa ile urosła moja panna przez ten tydzień :) i czy ten lekarz potwierdzi, że to panna ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

@Marika92 widziałam, że pisałaś o obrzęku, lekarzem nie jestem ale żeby trochę podnieść Cię na duchu napiszę tylko, że u mojej kumpeli w ciąży z córką wyszły jakieś obrzęki, była na usg chyba u 3 lekarzy, w tym u jakiegos mega specjalisty, w końcu zrobili amniopunkcję i okazało się że dziecko zdrowe i do końca nie wiadomo czemu te obrzęki wyszły, podejrzewają, że mogła przechodzić poprostu jakąś infekcję. dziecko ma teraz 5 lat i nic się nie dzieje, także zawsze można i trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie ok, oczywiście wydenerwujesz się pewnie swoje ale trzymam kciuki żeby na tym się skończyło :)

reklama
@Marika92 widziałam, że pisałaś o obrzęku, lekarzem nie jestem ale żeby trochę podnieść Cię na duchu napiszę tylko, że u mojej kumpeli w ciąży z córką wyszły jakieś obrzęki, była na usg chyba u 3 lekarzy, w tym u jakiegos mega specjalisty, w końcu zrobili amniopunkcję i okazało się że dziecko zdrowe i do końca nie wiadomo czemu te obrzęki wyszły, podejrzewają, że mogła przechodzić poprostu jakąś infekcję. dziecko ma teraz 5 lat i nic się nie dzieje, także zawsze można i trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie ok, oczywiście wydenerwujesz się pewnie swoje ale trzymam kciuki żeby na tym się skończyło :)
Dziękuję

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry