reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Wszystko bedzie wiadome do wieczora...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Trzymaj sie biedactwo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Na środę mam kolejną wizytę :( zobaczymy co inny lekarz powie :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Slusznie. Badz dobrej mysli
Marika skonsultuj to z innym lekarzem!

A u mnie z nowin to takie ze napewno jest infekcja drog moczowych prawdopodobbie kamienie na nerkach bo jakies szczawiany sa ale to ma potwierdzic jutro usg jestem calkowicie wyplukana z potasu nagnezu i calej reszty ale dzis od 3lekarza uslyszalam ze z dzidzia jest ok wiec uwazam ze skoro juz tyle przeszlam to teraz juz bedzie tyljo lepiej:-)
Zjadlabym lazanie:-)

12 tydzien skonczyłam dzis.
Chlopak tak pokazal swoje klejnociki ze od razu było widać :-D
Lekarka powiedziala ze to na 100% :)

oar89n7312bz9t17.png
Zazdroszcze :) wam dziewczyny ze znacie juz plec.... ja musze czekac na werdykt do 9.

Dzien dobry ;-) wyspalyscie sie? Bo ja srednio a raczej wogole... Zasypialam na 2h i pobudka... Jestem wykonczona. I glodna :-) moze odwaze sie zjesc jakiegos biszkopta... Ciekawe jak moja waga...
Wiecie co jest najlepsze w tej ciazy? Ze nie licze czasu ktory pozostal do porodu tylko od wizyty do badania;-)
Moj lekarz obiecal ze w pt pojawie sie na genetycznych jak mnie nie wypisza to zrobi mi przepustke :-)

Dzien dobry ;-) wyspalyscie sie? Bo ja srednio a raczej wogole... Zasypialam na 2h i pobudka... Jestem wykonczona. I glodna :-) moze odwaze sie zjesc jakiegos biszkopta... Ciekawe jak moja waga...
Wiecie co jest najlepsze w tej ciazy? Ze nie licze czasu ktory pozostal do porodu tylko od wizyty do badania;-)
Moj lekarz obiecal ze w pt pojawie sie na genetycznych jak mnie nie wypisza to zrobi mi przepustke :-)
Hej biedactwo :) ja też średnio :/ nie wiem czy też tak macie, ale ja wstaje w nocy siusiac dosłownie z 6-7 razy. Jak wracam z łazienki to już się zastanawiam czy nie iść pi raz drugi ;)

@Anusiak1507 może głód to dobry znak, że organizm wraca do normy! Wszystko co zle będzie wkrótce za Tobą i będziesz się nudzić, zobaczysz!

Jakie plany na dzisiaj?

p19uskjojbeqaxq5.png

Proponuje @89Katia [emoji106][emoji106][emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję za nominację :) Jeśli inne dziewczyny sie zgodzą to mogę być moderatorką. :)

Co do wątku zamkniętego to chciałam poruszyć ten temat jak już wszystkie przejdziemy badania genetyczne. I jestem jak najbardziej za takim wątkiem.
Czekam na Wasze opinie.

reklama
Dzień dobry tak w ogóle Dziewczyny :)

@Marika92 ogromnie współczuję tego stresu i nerwów. Nie mam wiedzy co oznacza obrzęk/podejrzenie obrzęku, ale wiem, że na pewno trzeba to skonsultować z innym lekarzem. Bardzo dobrze, że umówiłaś się na jutro na drugie badanie. Wszystkie tutaj będziemy trzymać kciuki za Maleństwo i za Ciebie. Wierzymy, że będzie wszystko dobrze!!!

@Anusiak1507 najważniejsze,że z dzidziusiem ok! :) Czuję, że jesteś spokojniejsza, a to teraz jest najważniejsze :) Dzielna kobieta jesteś i dasz radę zwalczyć to cholerstwo, które przeszkadza Ci cieszyć się ciążą :)

@Danielkowa moje najszczersze gratulacje :) Jesteś teraz 100% Królową u Was w domu :) Super! Gratuluję 4, a w zasadzie to i 5 mężczyzn :)

Nie pamiętam co jeszcze komu miałam napisać.

Aha, przepis na gjuwecz wstawię na odpowiednim wątku :)

Dziś kto ma wizytę? Rozgrzewam kciuki! :biggrin2:

Do góry