reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Wszystko bedzie wiadome do wieczora...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Trzymaj sie biedactwo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Na środę mam kolejną wizytę :( zobaczymy co inny lekarz powie :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Slusznie. Badz dobrej mysli
Marika skonsultuj to z innym lekarzem!

A u mnie z nowin to takie ze napewno jest infekcja drog moczowych prawdopodobbie kamienie na nerkach bo jakies szczawiany sa ale to ma potwierdzic jutro usg jestem calkowicie wyplukana z potasu nagnezu i calej reszty ale dzis od 3lekarza uslyszalam ze z dzidzia jest ok wiec uwazam ze skoro juz tyle przeszlam to teraz juz bedzie tyljo lepiej:-)
Zjadlabym lazanie:-)

12 tydzien skonczyłam dzis.
Chlopak tak pokazal swoje klejnociki ze od razu było widać :-D
Lekarka powiedziala ze to na 100% :)

oar89n7312bz9t17.png
Zazdroszcze :) wam dziewczyny ze znacie juz plec.... ja musze czekac na werdykt do 9.

Dzien dobry ;-) wyspalyscie sie? Bo ja srednio a raczej wogole... Zasypialam na 2h i pobudka... Jestem wykonczona. I glodna :-) moze odwaze sie zjesc jakiegos biszkopta... Ciekawe jak moja waga...
Wiecie co jest najlepsze w tej ciazy? Ze nie licze czasu ktory pozostal do porodu tylko od wizyty do badania;-)
Moj lekarz obiecal ze w pt pojawie sie na genetycznych jak mnie nie wypisza to zrobi mi przepustke :-)

Dzien dobry ;-) wyspalyscie sie? Bo ja srednio a raczej wogole... Zasypialam na 2h i pobudka... Jestem wykonczona. I glodna :-) moze odwaze sie zjesc jakiegos biszkopta... Ciekawe jak moja waga...
Wiecie co jest najlepsze w tej ciazy? Ze nie licze czasu ktory pozostal do porodu tylko od wizyty do badania;-)
Moj lekarz obiecal ze w pt pojawie sie na genetycznych jak mnie nie wypisza to zrobi mi przepustke :-)
Hej biedactwo :) ja też średnio :/ nie wiem czy też tak macie, ale ja wstaje w nocy siusiac dosłownie z 6-7 razy. Jak wracam z łazienki to już się zastanawiam czy nie iść pi raz drugi ;)

@Anusiak1507 może głód to dobry znak, że organizm wraca do normy! Wszystko co zle będzie wkrótce za Tobą i będziesz się nudzić, zobaczysz!

Jakie plany na dzisiaj?

p19uskjojbeqaxq5.png

Proponuje @89Katia [emoji106][emoji106][emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję za nominację :) Jeśli inne dziewczyny sie zgodzą to mogę być moderatorką. :)

Co do wątku zamkniętego to chciałam poruszyć ten temat jak już wszystkie przejdziemy badania genetyczne. I jestem jak najbardziej za takim wątkiem.
Czekam na Wasze opinie.

reklama
Dzień dobry tak w ogóle Dziewczyny :)

@Marika92 ogromnie współczuję tego stresu i nerwów. Nie mam wiedzy co oznacza obrzęk/podejrzenie obrzęku, ale wiem, że na pewno trzeba to skonsultować z innym lekarzem. Bardzo dobrze, że umówiłaś się na jutro na drugie badanie. Wszystkie tutaj będziemy trzymać kciuki za Maleństwo i za Ciebie. Wierzymy, że będzie wszystko dobrze!!!

@Anusiak1507 najważniejsze,że z dzidziusiem ok! :) Czuję, że jesteś spokojniejsza, a to teraz jest najważniejsze :) Dzielna kobieta jesteś i dasz radę zwalczyć to cholerstwo, które przeszkadza Ci cieszyć się ciążą :)

@Danielkowa moje najszczersze gratulacje :) Jesteś teraz 100% Królową u Was w domu :) Super! Gratuluję 4, a w zasadzie to i 5 mężczyzn :)

Nie pamiętam co jeszcze komu miałam napisać.

Aha, przepis na gjuwecz wstawię na odpowiednim wątku :)

Dziś kto ma wizytę? Rozgrzewam kciuki! :biggrin2:

Do góry