reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wyszlam ba chwile do osiedlowego sklepu i myślałam, ze w drodze powrotnej już na czwartym pietrze będą mnie reanimować.
Zasapalam się jak lokomotywa.

Co robicie na obiad? Ja pomidorówkę i schabowe z ziemniakami o mizeria. Idę do najmniejszej linii oporu [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki, patrzę że chyba troszkę się spóźniłam z ujawnieniem ;), bo lista już powstała. Ale jeśli można mnie dopisać to będę wdzięczna :) Nie bardzo umiem napisać prywatną wiadomość o terminie porodu do leny_89 jak prosiła. Może ktoś mnie przeszkoli.

To moja trzecia ciąża bardzo bardzo upragniona. Mam już dwóch fajnych synków. Termin na 2 listopada. Wedlug moich obliczeń od pierwszego dnia ostatniego okresu i wg aplikacji w telefonie jest to tydzień 12+1. Wedlug mojej lekarki, która używa do tego celu swojego magicznego kółeczka (nie z usg) jest 11+4. Też tak macie? Niby różnica niewielka, ale ja tak bardzo czekałam na koniec 12 tygodnia ze względu na potworne mdłości, które u mnie trwają cały dzień. Już nawet nie potrafię sobie pomóc.

Brzuszek mam już dosyć spory aż niemożliwe to się wydaje na tym etapie ciąży. Podobno w każdej kolejnej szybciej "wyskakuje". Tak sobie to tłumaczę.

Tak czytałam o waszych badaniach. Cieszę się, że wszystko ok. Ja mam badania prenatalne w poniedziałek i bardzo się denerwuję.

Wyszlam ba chwile do osiedlowego sklepu i myślałam, ze w drodze powrotnej już na czwartym pietrze będą mnie reanimować.
Zasapalam się jak lokomotywa.

Co robicie na obiad? Ja pomidorówkę i schabowe z ziemniakami o mizeria. Idę do najmniejszej linii oporu [emoji12]

Ja tez mam dzis ochote na mizerie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć @leonkaa :) gratuluje synków i zycze, aby mdłości minęły jak najszybciej

@ewelinanice ja mogłabym codziennie pochłaniać sałatę ze szczypiorkiem i śmietana, ale w sklepie nie było sałaty. Na drugim miejscu jest zawsze mizeria wśród dodatków :p

Padłam na kanapę i nie mam siły się ruszyć :(

Odczuwacie klucie ale tak w srodku pochwy? Sory za szczerosc ale niewiem jak to opisac od rana mam takie klucie ktore promieniuje do tylka

Ja dzisiaj tzw. przez nas placuszki z ziemniaków (ziemniaki krojone na plasterki i podsmażone) + jajka sadzone. Jeszcze to danie mi w miarę wchodzi. To dopiero jest po najniższej linii oporu . Zup na tygodniu nie gotuję, bo chłopcy jedzą dodatkowo obiady w szkole.

reklama
Do góry