reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wyszlam ba chwile do osiedlowego sklepu i myślałam, ze w drodze powrotnej już na czwartym pietrze będą mnie reanimować.
Zasapalam się jak lokomotywa.

Co robicie na obiad? Ja pomidorówkę i schabowe z ziemniakami o mizeria. Idę do najmniejszej linii oporu [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki, patrzę że chyba troszkę się spóźniłam z ujawnieniem ;), bo lista już powstała. Ale jeśli można mnie dopisać to będę wdzięczna :) Nie bardzo umiem napisać prywatną wiadomość o terminie porodu do leny_89 jak prosiła. Może ktoś mnie przeszkoli.

To moja trzecia ciąża bardzo bardzo upragniona. Mam już dwóch fajnych synków. Termin na 2 listopada. Wedlug moich obliczeń od pierwszego dnia ostatniego okresu i wg aplikacji w telefonie jest to tydzień 12+1. Wedlug mojej lekarki, która używa do tego celu swojego magicznego kółeczka (nie z usg) jest 11+4. Też tak macie? Niby różnica niewielka, ale ja tak bardzo czekałam na koniec 12 tygodnia ze względu na potworne mdłości, które u mnie trwają cały dzień. Już nawet nie potrafię sobie pomóc.

Brzuszek mam już dosyć spory aż niemożliwe to się wydaje na tym etapie ciąży. Podobno w każdej kolejnej szybciej "wyskakuje". Tak sobie to tłumaczę.

Tak czytałam o waszych badaniach. Cieszę się, że wszystko ok. Ja mam badania prenatalne w poniedziałek i bardzo się denerwuję.

Wyszlam ba chwile do osiedlowego sklepu i myślałam, ze w drodze powrotnej już na czwartym pietrze będą mnie reanimować.
Zasapalam się jak lokomotywa.

Co robicie na obiad? Ja pomidorówkę i schabowe z ziemniakami o mizeria. Idę do najmniejszej linii oporu [emoji12]

Ja tez mam dzis ochote na mizerie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć @leonkaa :) gratuluje synków i zycze, aby mdłości minęły jak najszybciej

@ewelinanice ja mogłabym codziennie pochłaniać sałatę ze szczypiorkiem i śmietana, ale w sklepie nie było sałaty. Na drugim miejscu jest zawsze mizeria wśród dodatków :p

Padłam na kanapę i nie mam siły się ruszyć :(

Odczuwacie klucie ale tak w srodku pochwy? Sory za szczerosc ale niewiem jak to opisac od rana mam takie klucie ktore promieniuje do tylka

Ja dzisiaj tzw. przez nas placuszki z ziemniaków (ziemniaki krojone na plasterki i podsmażone) + jajka sadzone. Jeszcze to danie mi w miarę wchodzi. To dopiero jest po najniższej linii oporu . Zup na tygodniu nie gotuję, bo chłopcy jedzą dodatkowo obiady w szkole.

reklama
Do góry