reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ale macie laski turbodoładowanie od wczoraj! Miałam chyba z 7 stron do przeczytania :)

Witam nowe mamusie i życzę dużo nudy w najbliższych miesiącach!

Ja miałam dowcipne usg, próbował przez brzuch, ale jak się okazało mam macicę w tylozgieciu i niewiele mógł podejrzeć. Myślę, że kwestia anatomii tutaj decyduje i nie ma co dyskutować :)

Mnie póki co jest wszystko jedno czy cięcie czy naturalnie. Tzn wolałabym chyba siłami natury, bo chciałabym się z tym zmierzyć [emoji14] ale jeśli ułożenie, wielkość dziecka itp będą wskazaniami do cc to nie będę dyskutować. Takie samo zresztą mam podejście do karmienia :)

Któraś się pytała o objawy, mnie prawie wszystko przeszło, chociaż wieczorami czuję bardziej piersi. A no i dzisiaj obudziłam się pierwszy raz od dawna z jakąś dużą dawką energii, więc może drugi trymestr będzie dla mnie łaskawy!

A no i wracam do domu z nową płytą lewandowskiej dla ciężarnych, przetestuję i dam Wam znać czy warto ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

U mnie z objawow to mdłości, zmęczenie i bolace piersi. Mdłości mam w sumie cały dzień, raz większe, raz mniejsze Ale tragedii nie ma.
U mnie poród sn znosny, za to po porodzie był krwotok i straciłam sporo krwi. Dość długo dochodziła do siebie Ale co nie zabije to wzmocni [emoji6]
Co do płci to w pierwszej bardzo chcialam dziewczyne a mam chlopca i jeztem bardzo szczesliwa. Teraz mi obojętne, aby zdrowe.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry