reklama
Gratuluję pięknych zdjęć i udanych wizyt! Ach, jak i ja bym chciała dziewuszkę dobry lekarz z dobrym sprzętem i współpracującym maluchem jest w stanie określić płeć
Mnie piersi już nie bolą, w ogóle wszystkie objawy zniknęły, taki kosmos [emoji33]
Mnie piersi już nie bolą, w ogóle wszystkie objawy zniknęły, taki kosmos [emoji33]
Dziewczyny, umowiłam się dzisiaj na wizytę do jednego z lepszych lekarzy w mojej rodzinnej miejscowości.
Przyjął nas pomimo że dziś w ogóle nie przyjmuje pacjentek. I wszystko dobrze!!!
Dzidzia rośnie, pięknie serduszko bije. Mierzy 2,83 cm i wg USG wychodzi na starsze jestem szczęśliwa. Plamienia nie wiadomo skąd :/
Przyjął nas pomimo że dziś w ogóle nie przyjmuje pacjentek. I wszystko dobrze!!!
Dzidzia rośnie, pięknie serduszko bije. Mierzy 2,83 cm i wg USG wychodzi na starsze jestem szczęśliwa. Plamienia nie wiadomo skąd :/
Bardzo zycze Ci tej wymarzonej córeczkiGratuluję pięknych zdjęć i udanych wizyt! Ach, jak i ja bym chciała dziewuszkę dobry lekarz z dobrym sprzętem i współpracującym maluchem jest w stanie określić płeć
Z synem tez tak dobrze znosiłaś ciąże?
Dziewczyny, umowiłam się dzisiaj na wizytę do jednego z lepszych lekarzy w mojej rodzinnej miejscowości.
Fantastycznie
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Antonia2016
Fanka BB :)
Ja też bym chciała córeczkę bo mam trzy siuraki w domu i ja sama :-)Gratuluję pięknych zdjęć i udanych wizyt! Ach, jak i ja bym chciała dziewuszkę dobry lekarz z dobrym sprzętem i współpracującym maluchem jest w stanie określić płeć
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Wszystko OK!!!!
Jest chłopak
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jest chłopak
reklama
Wszystko OK!!!!
Jest chłopak
Serio? Wooow!!!! Gratulacje!!!!!!! Masz foteczke?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017