Marta1985@
Fanka BB :)
Dziewczyny jak to jest u Was teraz z piersiami bola cały czas ? Ja mam tak ze wieczorami bolą rano prawie wcale a w ciągu dnia tak różnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak to jest u Was teraz z piersiami bola cały czas ? Ja mam tak ze wieczorami bolą rano prawie wcale a w ciągu dnia tak różnie.
Ja się zdziwiłam bo mi położna przy synu mówiła że nie ma szans na tak wczesne określenie płciMi gin też wczoraj powiedział ze już na genetycznych można coś określić o ile dzidzia współpracuje :-)
Ale fajnie a ktory masz tydzien?I jeszcze dla wszystkich cioteczek :
Rownolegly do kregoupaWcale się nie dziwie [emoji23] dla nas tutaj na miejscu ta sytuacja z pogoda tez nie jest normalna. Noe pamietam, żeby tak pizgalo w kwietniu! Dwa tygodnie temu chodziłam w letnich sukienkach, a potem już tylko deszcz i deszcz, wiatr, śnieg [emoji15][emoji15] a najgorsze, ze końca tej beznadziejnej pogody nie wsiadać!!!!!
Weź nam trochę podeslij ciepełka jak już bedziesz u siebie
Sliczniutka! Obstawiam dziewczynkę patrząc na wyrostek. Przypomnij mi później czy trafiłam
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dobry lekarz po wytostku oceni w 12 trafnie!!Bezkonserwantow trzymam kciuki za wizyte
Estrelicia gratuluje udanej wizyty ja wczoraj przekopalam caly internet w poszukiwaniu kiedy najwczesniej plec, bo 12t6d mam wizyte i wszystkie strony twierdzily, ze nie ma szans na ocene plci...ale moze jednak ida sie tzn jesli dowiem sie, to potraktuje to z duzym dystansem, bo kolezanka w 13 tc dowiedziala sie ze coreczka, nastawila sie i pozniej bardzo rozczarowala, bo na nastepnej wizycie okazalo sie ze chlopiec ale fajnie jakby bylo cos widac
Jest tutaj jakas mama dziewczynki ktora wczesnie dowiedziala sie, ze bedzie coreczka i okazalo sie, ze coreczka ?
Z chlopcem to troche prosciej jest, bo jak cos widac miedzy nozkami, to juz raczej nie zniknie, a boje sie ze coreczce moze cos wyrosnac
W sumie zawsze jest szansa 50/50
Znajomym w 10 tyg lekarz powiedzial ze coreczka (ale to juz chyba calkowite wrozenie z fusow), a tez urodzil sie chlopiec
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Na moje tez. Naogladalam.sie juz tych zdjec z plciaNie wiem [emoji23]
na moje koślawe oko to wyrostek (to poziome)
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dzisiaj 11t5d wg om, a na usg wyszło 11t4d więc się pokrywa on też powiedział, że to bardzo wcześnie na określenie płci, ale wnioskuje po ułożeniu wyrostka. Ufam mu bo to już 6 dziecko w rodzinie które właśnie w połowie 12 tyg tak wstępnie diagnozuje i zawsze się sprawdzało. Ale powiem Wam, że jak o nim poczytalam po wizycie, że jako pierwszy w Polsce robiła pappa, że usg genetyczne robi od 95r to byłam w takim szoku! Naprawdę mega go polecam, chyba jeden z najdokładniejszych lekarzy jakich w życiu poznałam!