reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny jak to jest u Was teraz z piersiami bola cały czas ? Ja mam tak ze wieczorami bolą rano prawie wcale a w ciągu dnia tak różnie.

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Dziewczyny jak to jest u Was teraz z piersiami bola cały czas ? Ja mam tak ze wieczorami bolą rano prawie wcale a w ciągu dnia tak różnie.

xnw4s65gte9hv7ri.png

Mnie już praktycznie nie bola. Czasami czuje w nocy.
Ale za to same sutki bolą nieprzyjemnie przy dotyku.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Wcale się nie dziwie [emoji23] dla nas tutaj na miejscu ta sytuacja z pogoda tez nie jest normalna. Noe pamietam, żeby tak pizgalo w kwietniu! Dwa tygodnie temu chodziłam w letnich sukienkach, a potem już tylko deszcz i deszcz, wiatr, śnieg [emoji15][emoji15] a najgorsze, ze końca tej beznadziejnej pogody nie wsiadać!!!!!
Weź nam trochę podeslij ciepełka jak już bedziesz u siebie :)

Sliczniutka! Obstawiam dziewczynkę :D patrząc na wyrostek. Przypomnij mi później czy trafiłam :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Rownolegly do kregoupa :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bezkonserwantow trzymam kciuki za wizyte :)
Estrelicia gratuluje udanej wizyty :) ja wczoraj przekopalam caly internet w poszukiwaniu kiedy najwczesniej plec, bo 12t6d mam wizyte i wszystkie strony twierdzily, ze nie ma szans na ocene plci...ale moze jednak ida sie :D tzn jesli dowiem sie, to potraktuje to z duzym dystansem, bo kolezanka w 13 tc dowiedziala sie ze coreczka, nastawila sie i pozniej bardzo rozczarowala, bo na nastepnej wizycie okazalo sie ze chlopiec :D ale fajnie jakby bylo cos widac :D

Jest tutaj jakas mama dziewczynki ktora wczesnie dowiedziala sie, ze bedzie coreczka i okazalo sie, ze coreczka ?
Z chlopcem to troche prosciej jest, bo jak cos widac miedzy nozkami, to juz raczej nie zniknie, a boje sie ze coreczce moze cos wyrosnac :D
W sumie zawsze jest szansa 50/50 :D

Znajomym w 10 tyg lekarz powiedzial ze coreczka (ale to juz chyba calkowite wrozenie z fusow), a tez urodzil sie chlopiec :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry lekarz po wytostku oceni w 12 trafnie!!

reklama
Ale fajnie a ktory masz tydzien?

Dzisiaj 11t5d wg om, a na usg wyszło 11t4d więc się pokrywa :) on też powiedział, że to bardzo wcześnie na określenie płci, ale wnioskuje po ułożeniu wyrostka. Ufam mu bo to już 6 dziecko w rodzinie które właśnie w połowie 12 tyg tak wstępnie diagnozuje i zawsze się sprawdzało. Ale powiem Wam, że jak o nim poczytalam po wizycie, że jako pierwszy w Polsce robiła pappa, że usg genetyczne robi od 95r to byłam w takim szoku! Naprawdę mega go polecam, chyba jeden z najdokładniejszych lekarzy jakich w życiu poznałam!

Dzięki wszystkim za gratki :*

p19uskjojbeqaxq5.png

Do góry