reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia masakra! Jest nam tak zimno, że nie wiem nawet co ze sobą zrobić [emoji14] ale jutro już wracamy!
Nawet fajna historia dzisiaj, bo na usg nie mógł dobrze pomiarów zrobić, bo dzidzia zwinieta w kłębek - ja tak się zwijam w nocy jak marznę - i dopiero po chwili, jak mnie już przestało być zimno, to się wyprostowala bardziej! Czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png
Wcale się nie dziwie [emoji23] dla nas tutaj na miejscu ta sytuacja z pogoda tez nie jest normalna. Noe pamietam, żeby tak pizgalo w kwietniu! Dwa tygodnie temu chodziłam w letnich sukienkach, a potem już tylko deszcz i deszcz, wiatr, śnieg [emoji15][emoji15] a najgorsze, ze końca tej beznadziejnej pogody nie wsiadać!!!!!
Weź nam trochę podeslij ciepełka jak już bedziesz u siebie :)

Sliczniutka! Obstawiam dziewczynkę :D patrząc na wyrostek. Przypomnij mi później czy trafiłam :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Hej dziewczyny! U mnie długo cisza była, bo przyjechaliśmy na święta do Polski i nawet nie wychodziłam na forum.
Byłam dzisiaj u dr Dudarewicza na genetycznym. Po pierwsze jestem zakochana w jego profesjonalizmie i rzetelności, więc dziewczyny z Łodzi szukajcie już u niego wizyt na to drugie genetyczne, bo zdecydowanie warto :)
Poza tym nasze maleństwo ma już 4,83 mm i wszystko w porządku! Widać było wszystkie przepływy, narządy itd i wygląda zdrowo, więc kamień z serca! Poza tym na 70% wiadomo już, że będzie mała księżniczka :) ja się cieszę bardzo, mąż sprawia wrażenie przerażonego [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png
Szybko określił płeć. To aż dziwne ;) no ale widać ma swoje sposoby.
Gratulacje.

hchy43r8h8l5x99d.png

Bezkonserwantow trzymam kciuki za wizyte :)
Estrelicia gratuluje udanej wizyty :) ja wczoraj przekopalam caly internet w poszukiwaniu kiedy najwczesniej plec, bo 12t6d mam wizyte i wszystkie strony twierdzily, ze nie ma szans na ocene plci...ale moze jednak ida sie :D tzn jesli dowiem sie, to potraktuje to z duzym dystansem, bo kolezanka w 13 tc dowiedziala sie ze coreczka, nastawila sie i pozniej bardzo rozczarowala, bo na nastepnej wizycie okazalo sie ze chlopiec :D ale fajnie jakby bylo cos widac :D

Jest tutaj jakas mama dziewczynki ktora wczesnie dowiedziala sie, ze bedzie coreczka i okazalo sie, ze coreczka ?
Z chlopcem to troche prosciej jest, bo jak cos widac miedzy nozkami, to juz raczej nie zniknie, a boje sie ze coreczce moze cos wyrosnac :D
W sumie zawsze jest szansa 50/50 :D

Znajomym w 10 tyg lekarz powiedzial ze coreczka (ale to juz chyba calkowite wrozenie z fusow), a tez urodzil sie chlopiec :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! U mnie długo cisza była, bo przyjechaliśmy na święta do Polski i nawet nie wychodziłam na forum.
Byłam dzisiaj u dr Dudarewicza na genetycznym. Po pierwsze jestem zakochana w jego profesjonalizmie i rzetelności, więc dziewczyny z Łodzi szukajcie już u niego wizyt na to drugie genetyczne, bo zdecydowanie warto :)
Poza tym nasze maleństwo ma już 4,83 mm i wszystko w porządku! Widać było wszystkie przepływy, narządy itd i wygląda zdrowo, więc kamień z serca! Poza tym na 70% wiadomo już, że będzie mała księżniczka :) ja się cieszę bardzo, mąż sprawia wrażenie przerażonego [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png
Chyba jako pierwsza z nas poznalas płeć :-) super,GRATULUJĘ zdrowej córeczki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Wcale się nie dziwie [emoji23] dla nas tutaj na miejscu ta sytuacja z pogoda tez nie jest normalna. Noe pamietam, żeby tak pizgalo w kwietniu! Dwa tygodnie temu chodziłam w letnich sukienkach, a potem już tylko deszcz i deszcz, wiatr, śnieg [emoji15][emoji15] a najgorsze, ze końca tej beznadziejnej pogody nie wsiadać!!!!!
Weź nam trochę podeslij ciepełka jak już bedziesz u siebie :)

Sliczniutka! Obstawiam dziewczynkę :D patrząc na wyrostek. Przypomnij mi później czy trafiłam :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
A to nie jest konczyna tylko wyrostek :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości [emoji5][emoji110]
Ja mam nadzieje ze za tydzień tez będzie mi dane pochwalić się takim cudownym zdjęciem [emoji5] 27.04 mam USG genetyczne musi być dobrze [emoji5] [emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry