reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

1492618679-aaaaaa.jpeg

Na drugim zdjęciu idealnie widać :-) [emoji7]

f2w3s65gmns13fyt.png

Masz 10tc skończonych tak jak na suwaczku? To naprawdę wczesnie widac :)

ja jestem chyba inna bo mogę mieć samych synów :))) nigdy nie miałam ciśnienia na to że musze miec chłopca czy dziewczynkę.
Chłopcy w wiekszosci nie maja problemu z odchudzaniem, ciuchami - ja te problemy mialam i nie wiem czy chce znow przechodzic.. ;)
Mam 3 chlopakow i jedna z najwazniejszych cech ktore chce im dac to by byli pewni siebie, mi tego zawsze brakowało. Poki co pewnosci siebie maja duzo.

oar89n7312bz9t17.png

Ja tez nie mam parcia na córkę. Marze, aby urodzić zdrowe dziecko i wychować je ma dobrego człowieka.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Gratuluję wizyt i już znanych płci! Moja lekarka mówi żebyśmy kompletowali uniwersalną wyprawkę, bo maluch wstydliwy i nic a nic nie pokazał:)może w następnym tyg coś pokaże, bo mam wizytę:)

Hej mamy listopadowe, jestem tu nowa i w ogóle nowa w tematyce posiadania dziecka w przede wszystkim bycia w ciąży... Powiedzcie mi kiedy można już rozpoznać płeć? ;))) mam wizytę 24 kwietnia a termin porodu na 23 listopada.. Aż ciekawość mnie zżera :)

reklama
Do góry