reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja sie nawet nie chwale czy mam mdłości czy nie, bo ostatnio sie pochwaliłam i wylądowałam w szpitalu [emoji849][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie to różnie bywa. Pół dnia tak pół tak.... dziś wybieram się na zakupki :) w planie mam kupić spodnie ciązowe i jakąś koszulę już do szpitala żeby była. Jedna już mam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja od wczoraj czuje więzadła. Po nocy było ok, a teraz po zakupach czuje dyskomfort. Nie sądziłam, ze tak szybko się to zacznie [emoji12]

Hahah, ja też wczoraj troszkę polatałam po mieście, bo miałam kilka spraw do załatwienia i zakupy i jak wróciłam to byłam padnięta. Dziś mały relaks w nagrodę:)

Wysprzatalam pokoj corci lacznie z wyrzuceniem dwoch worow pluszakow i jakis pierdolek z kinder niespodzinek zaraz mam zamiar szykowac obiad... Schabowego mizerie i ziemniaczki

Mniam :)

Ja nie wiem co na obiad. Zrobiłam tylko sernik na zimno, bo mąż ma dziś urodziny. Idę po najmniejszej linii oporu [emoji23][emoji23]

@89Katia sernik na zimno jest najlepszym ciastem u mnie tez jest wyjsciem awaryjnym ewebtualnie robie moim slodziakom w niedziele bo najszybciej :-)

Kupilam dzisiaj pierwsza rzecz dla malucha takie wlochate papucki

A sobie w ciuchu kupilam super spodnie ciazowe

W pepco zostawilam tyle kasy ze dobrze ze za urlop dostalam przelew bo moj M by mnie udusil :-)

reklama
Do góry