reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Zobacz załącznik 801586 Dziewczyny wszystko ok :) krewetka pieknie urosla. 8dni temu 0.9mm dzisiaj 6.3mm wg usg 6tc5d i wedlug moich obliczen identycznie. Pieknie serduszko bije, widac juz prymitywne lozysko. Wszystko right on track :)
Super :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Gratuluje udanych wizyt :-)

Nutri drinki sa obrzydliwe ale podobno maja mnie wzmocnic zobaczymy

Ciekawe co bede robic w nocy jak dopiero wstalam...

Hej
Ja po wizycie, dzidziuś ma już serduszko, z USG wyszedł 6t1d, ale nie potrafię cieszyć się, bo moja siostra rano zaczęła plamić, później już krwawić i okazało się, że dzidziuś nie żyje :( podobno w 9 tc zatrzymało się serduszko :( miałyśmy razem rosnąć, kompletować wyprawkę, planowała jak w święta położymy nasze dzieci pod choinką :(
Jest mi tak przykro...

reklama
Jak brzuch sie spina/stawia to skurcze. Sprawdz czy Ci twardnieje przy tym spinaniu, najlepiej powiedz o tym lekarzowi na nastepnej wizycie. W kazdej ciazy mialam wczesne skurcze, w drugiej juz od polowy ciazy a w tej wydaje mi sie ze juz mam.
No tak mi sie zdawalo ze to skurcze poprzednie ciaze tez tak mialam ale pozniej

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry