reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj mi sie czesto brzuch spina. Tez tak macie?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Weź nospe

f2w3s65gmns13fyt.png

Super wieści @LayDeeK :) krwiaki sie wchłaniają, tylko trzeba sie oszczędzać, tak jak wszyscy mówią :)

Ja mialam robic wczoraj pulpety, a robie dziś, prawie juz skończyłam, mąż z pracy wroci i bedzie akurat na goraco :)
Powiem wam, ze ja tez mam dzisiaj słabą formę, mdłości wprawdzie troche jakby mniejsze, ale bardzo szybko sie męczę, boli mnie kręgosłup i brzuch trochę, bo jednak sie nadzwigalam tego malego klocka. O ciazy dalej prawie nikt ze znajomych nie wie, wiec ciezko mi też tłumaczyć, ze nie mogę nosić czegos cięższego.

Co do TSH i pozostalych badan... to czy tylko ja jeszcze nie robilam badań? Procz tych mam z UK, bo wiem ze czekacie jeszcze na wizyty :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jeszcze nie robilam ;) juz mam zlecone.
Kurcze mi dzisiaj w miare.. Juz nie ma tragedii.. Nie chce zachwalac, jutro zaczynam 10tc to moze mi odpuści:)

Dziewczyny gratuluję wizyt ;)

reklama
W poprzedniej ciąży też robiłam usg piersi w ciąży więc potwierdzam, że można :)

Badania robię w najbliższy poniedziałek a wizyta dopiero 24.04, jeszcze 2,5 tygodnia ale wtedy to już będzie fasolka pokaźnych kształtów :)

Ja jakoś czuję, że będzie dziewuszka, choć nie do końca wszystko się zgadza ale mam ogromną nadzieję no i jednak okazało się, że fasolinda jest z plemniczka sprzed kilku dni przed owulacją więc to zwiększa szanse :D

Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści!

Do góry