reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzisiaj mi sie czesto brzuch spina. Tez tak macie?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Weź nospe

f2w3s65gmns13fyt.png

Super wieści @LayDeeK :) krwiaki sie wchłaniają, tylko trzeba sie oszczędzać, tak jak wszyscy mówią :)

Ja mialam robic wczoraj pulpety, a robie dziś, prawie juz skończyłam, mąż z pracy wroci i bedzie akurat na goraco :)
Powiem wam, ze ja tez mam dzisiaj słabą formę, mdłości wprawdzie troche jakby mniejsze, ale bardzo szybko sie męczę, boli mnie kręgosłup i brzuch trochę, bo jednak sie nadzwigalam tego malego klocka. O ciazy dalej prawie nikt ze znajomych nie wie, wiec ciezko mi też tłumaczyć, ze nie mogę nosić czegos cięższego.

Co do TSH i pozostalych badan... to czy tylko ja jeszcze nie robilam badań? Procz tych mam z UK, bo wiem ze czekacie jeszcze na wizyty :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jeszcze nie robilam ;) juz mam zlecone.
Kurcze mi dzisiaj w miare.. Juz nie ma tragedii.. Nie chce zachwalac, jutro zaczynam 10tc to moze mi odpuści:)

Dziewczyny gratuluję wizyt ;)

reklama
W poprzedniej ciąży też robiłam usg piersi w ciąży więc potwierdzam, że można :)

Badania robię w najbliższy poniedziałek a wizyta dopiero 24.04, jeszcze 2,5 tygodnia ale wtedy to już będzie fasolka pokaźnych kształtów :)

Ja jakoś czuję, że będzie dziewuszka, choć nie do końca wszystko się zgadza ale mam ogromną nadzieję no i jednak okazało się, że fasolinda jest z plemniczka sprzed kilku dni przed owulacją więc to zwiększa szanse :D

Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści!

Do góry