reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć!

Miły wieczór i poranek za mną :) czuje się pełna sił :D

@lena_89 myślałam co u Ciebie słychać. Cieszę się, ze z dzidziusiem wszystko ok i jednocześnie bardzo mi przykro z powodu siostry :( to niesprawiedliwe :(

Ktoś ma dziś wizytę? Już rozgrzewam kciuki :)

Ja mam jutro i już przebieram nogami :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja miałam wczoraj i mojego już docelowego lekarza. Dzidzia ma 2,1cm i wielkość zgadza się z terminem miesiączki. Serce też bije odpowiednio. Zaraz dzwonię do szpitala na badania prenatalne bo to już za miesiac[emoji1]

Lena współczucia szczególnie dla siostry ale i dla Ciebie bo to nie będzie łatwy czas- Ty się będziesz cieszyć a siostra jak na Ciebie będzie patrzeć to będzie sobie przypominać. Trzymajcie się dzielnie!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Cześć!

Miły wieczór i poranek za mną :) czuje się pełna sił :D

@lena_89 myślałam co u Ciebie słychać. Cieszę się, ze z dzidziusiem wszystko ok i jednocześnie bardzo mi przykro z powodu siostry :( to niesprawiedliwe :(

Ktoś ma dziś wizytę? Już rozgrzewam kciuki :)

Ja mam jutro i już przebieram nogami :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ja tez mam jitro ..i nic przez caly tydzien nie robie zE strachu..robota lezy..zadania na studia na ten wekend nizrobione

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie w nocy jakieś małe plamienie ze sluzem ; ( szybko polknelam 2 duphastony i przeplakalam pół nocy :/ z synem nigdy nie miałam takich akcji. Póki co to brzuch mnie trochę boli z nerwów ;/ nie ma plamienia ale sie boje :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Czesc Mamy!! Ja tez mam jutro wizyte i tez juz umieram ze strachu.. Cala noc mialam jakies skurcze i bol klujacy jajnika... Straszny strach w tej ciazy... Nie mam kiedy sie cieszyc...

@akpuroks gratuluję udanej wizyty :) Faktycznie, za miesiąc będziemy miały genetyczne :D

@Mimi2330 jejku, co się dzieje :( może dzidziuś domaga się większego odpoczynku? Albo to plamienie to po wczorajszym badaniu?

@ewelinanice , @MarMo to jutro ważny dla nas dzień :) Oby wszystko było dobrze!! Też się stresuję, ale staram się odganiać od siebie złe myśli.
O której macie wizytę? Ja o 13

Ale pogoda się zepsuła, nie? :( Zmarzłam dziś rano.

@akpuroks gratuluję udanej wizyty :) Faktycznie, za miesiąc będziemy miały genetyczne :D

@Mimi2330 jejku, co się dzieje :( może dzidziuś domaga się większego odpoczynku? Albo to plamienie to po wczorajszym badaniu?

@ewelinanice , @MarMo to jutro ważny dla nas dzień :) Oby wszystko było dobrze!! Też się stresuję, ale staram się odganiać od siebie złe myśli.
O której macie wizytę? Ja o 13

Ale pogoda się zepsuła, nie? :( Zmarzłam dziś rano.
Nie mam pojęcia. Ja naprawdę praktycznie nic nie robię. Śpię w dzień, dużo leżę. Ehh boję się co to będzie dalej

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry