ewelinanice
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam jitro ..i nic przez caly tydzien nie robie zE strachu..robota lezy..zadania na studia na ten wekend nizrobioneCześć!
Miły wieczór i poranek za mną czuje się pełna sił
@lena_89 myślałam co u Ciebie słychać. Cieszę się, ze z dzidziusiem wszystko ok i jednocześnie bardzo mi przykro z powodu siostry to niesprawiedliwe
Ktoś ma dziś wizytę? Już rozgrzewam kciuki
Ja mam jutro i już przebieram nogami
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Nie mam pojęcia. Ja naprawdę praktycznie nic nie robię. Śpię w dzień, dużo leżę. Ehh boję się co to będzie dalej@akpuroks gratuluję udanej wizyty Faktycznie, za miesiąc będziemy miały genetyczne
@Mimi2330 jejku, co się dzieje może dzidziuś domaga się większego odpoczynku? Albo to plamienie to po wczorajszym badaniu?
@ewelinanice , @MarMo to jutro ważny dla nas dzień Oby wszystko było dobrze!! Też się stresuję, ale staram się odganiać od siebie złe myśli.
O której macie wizytę? Ja o 13
Ale pogoda się zepsuła, nie? Zmarzłam dziś rano.