reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej, ja po wizycie.
Generalnie wszystko ok, ale mam małego krwiaka i mam się oszczędzać. Lekarka wyliczyla mi termin na 24 listopada, ale nie zapytała jak długie mam cykle. Wyliczyla standardowo z 28 dniowym cyklem. A moje były 26.
Wg USG 7t, więc idealnie.
Wspomniała mi też coś o jakimś mięśniaku. Nie wiem w sumie o co chodzi.
Na moja tarczycę dostałam jakiś lek na literę L.
Założona karta ciąży. Kolejna wizyta 28 kwietnia.
Dobre wieści. Miejmy nadzieję ze krwiaczek się wchłonie.
A jaki miałaś wynik tarczycy?

hchy43r8h8l5x99d.png

@LayDeeK musisz dużo wypoczywać. Moja przyjaciółka jest teraz w 15 tygodniu i tez miała krwiaka który jej sue wchłonął ale na każdej wizycie pani doktor powtarzała jej żeby szczególnie o siebie dbała i sie nie przemeczala. O dźwiganiu juz nawet nie wspomne :) tak wiec łóżko książki seriale i odpoczynek :)

Super wieści @LayDeeK :) krwiaki sie wchłaniają, tylko trzeba sie oszczędzać, tak jak wszyscy mówią :)

Ja mialam robic wczoraj pulpety, a robie dziś, prawie juz skończyłam, mąż z pracy wroci i bedzie akurat na goraco :)
Powiem wam, ze ja tez mam dzisiaj słabą formę, mdłości wprawdzie troche jakby mniejsze, ale bardzo szybko sie męczę, boli mnie kręgosłup i brzuch trochę, bo jednak sie nadzwigalam tego malego klocka. O ciazy dalej prawie nikt ze znajomych nie wie, wiec ciezko mi też tłumaczyć, ze nie mogę nosić czegos cięższego.

Co do TSH i pozostalych badan... to czy tylko ja jeszcze nie robilam badań? Procz tych mam z UK, bo wiem ze czekacie jeszcze na wizyty :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie Letrox?
Oszczędzaj się i będzie dobrze:*
Oooo dokładnie. Letrox 100. Wydaje mi się, że jeden raz dziennie mam brać.
Inka, super wieści :)
Plus taki, że nie musze już duphastonu brać. Może trochę mi to zmniejszy mdłości.
Przykro mi jest, bo nie dostałam żadnego zdjęcia.
Nawet nie wiem ile maleństwo ma. Tylko tyle że 7tyd.

Do góry