reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja wczoraj po pracy prawie zwymiotowalam miedzy nogi jak jechalam autem. Dzis maly stresik bo po 10 mam endokrynologa. Mam powoekszona tar zyce ale nigdy tego nie badalam. Zobaczymy co mo powoe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po. Poszło błyskawicznie, aż sama w szoku byłam.

Ładna sukienka :)

Ja dziś czuje się bardzo dobrze. Wyspalam się porządnie. Głodna tylko jestem.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@akpuroks napewno nie sa bolesne ... zobaczymy jak w ciagu dnia sytuacja sie zmieni

m3sxskjo6qsoarci.png

Oj mnie od rana męczą mdłości nie mam chwili wytchnienia.. Jedynie w nocy, kiedy śpię. Najchętniej przelezalabym caly dzień bez jedzenia i picia..

Hej. A ja szykuje się po mału do pracy i mam stresika co przyniesie dzisiejszy dzień. Marzy mi się żeby przynajmniej już był weekend a najlepiej Święta. ;)

Cały czas mi się chce spać i słabo mi. :(

@akpuroks ładna sukienka, tylko dla mnie by była trochę za długa, ja wolę takie lekko przed kolano. ;)

reklama
Tez tak dziewczynki mialyscie? Jeszcze wczoraj moje piersi byly twarde i napuchniete a dzis sa miekkie jak gabka. Nie chce sie nakrecac... ale denerwuje sie tym ...

m3sxskjo6qsoarci.png
Mnie praktycznie przestaly bolec I sa miekkie, jak by opuchlizna zeszla. Tylko u mnie 11tyg I mysle, ze lozysko zaczyna zdejmowac ze.mnie obowiazki ;) hormony troche sie uspokajaja :)

Do góry