reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej

@sloneczkoq przykro mi :( trzymaj się!

@Emsi* wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie słychać. Mnie tez dobiła wiadomość o Gabrice :( staram się myśleć pozytywnie.
Ten wyczulony węch w końcu minie. Dobrze, ze masz objawy. Dzidziuś dobrze się rozwija.
Tez dziś idę do labo o robię wizyty na 12.04 :) ale wcześniej mam usg 7.04.

Witam nowa Mamę :) ból podbrzusza to normalne na tym etapie ciąży. Odpoczywaj :)

@Majeczka85 i jak po nocy piersi? Mi się czasami wydaje, ze w ciągu dnia trochę mniej bolą, ale w nocy czuje je bardzo wyraźnie :)

Zaczęła się cześć ciąży, której najbardziej nie lubię - wizyty w laboratorium :( bez śniadania, bez picia, siedzieć w kolejce, żeby na 2 minuty wejść do gabinetu.

Chyba później zrobie sobie dobrze i pójdę na dobre śniadanie na miasto.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Hej

@Emsi* wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie słychać. Mnie tez dobiła wiadomość o Gabrice :( staram się myśleć pozytywnie.
Ten wyczulony węch w końcu minie. Dobrze, ze masz objawy. Dzidziuś dobrze się rozwija.

Witam nowa Mamę :) ból podbrzusza to normalne na tym etapie ciąży. Odpoczywaj :)

@Majeczka85 i jak po nocy piersi? Mi się czasami wydaje, ze w ciągu dnia trochę mniej bolą, ale w nocy czuje je bardzo wyraźnie :)

Zaczęła się cześć ciąży, której najbardziej nie lubię - wizyty w laboratorium :( bez śniadania, bez picia, siedzieć w kolejce, żeby na 2 minuty wejść do gabinetu.

Ja tez właśnie tego nie nawidzę. Mdli mnie już od rana a dopiero się szykuje i jadę do labo. Mam nadzieje, ze dam radę jakoś :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Ja właśnie stoję przed laboratorium. Już mi się chce jeść, a otwierają dopiero o 7:30, ale przyjechałam wcześniej żeby być jak najwcześniej w pracy bo pracuje od 7[emoji52] Moim zdaniem laboratoria powinni otwierać najpóźniej o 6 a nie trzymać ludzi na głodzie.

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Ja też nie lubię tych częstych wizyt w labo ale pierwsze badania są najgorsze, tyle fiolek już na szczęście drugi raz nie pobierają, a kolejkami to bym się nie przejmowała, w ciąży mamy pierwszeństwo i należy z tego korzystać :)

Nie męczy mnie masa objawów ale nie świruję, czekam spokojnie na kolejną wizytę, straty nie są aż tak powszechne, zdarzają się niestety ale większość z nas szczęśliwie donosi ciążę do końca więc nie ma sensu dodatkowo stresować siebie i dziecka. A na lodówkę proponuję jakiś odświeżacz [emoji14]

Od 6 nie śpię, synek obudził się na jedzonko i teraz ładnie chrapie a ja włączyłam serialki bo i tak nie zasnę ;)

Witajcie ja qstalam dzisiaj zalana gestym bialym sluzem prawie sie rozplakalam jak poczulam taka mokrosc na szczescie to sluz ale juz sie tak zdenerwowalam ze glowa mi peka... Mdli mnie wiec chyba wszystko wporzadku chociaz zastanawiam sie czy nie isc do lekarza

A czy ten śluz ma nieprzyjemny zapach? Mój lekarz zawsze o to pyta bo jeśli tak to może oznaczać jakaś infekcje a jesli nie to na moje
Oko nie masz się czym martwic :)

Ja dziś pierwsze co zrobiłam, to pootwierałam okna. Mąż nie ma litości nade mną i co chwilę smaży jakieś mięsa. A mnie tak rzuca, że szok.
Ja wizytuje jutro. Dziś jadę do laboratorium odebrać wyniki.
Oby ten dzień był lepszy od wczorajszego.
Miłego :)

Hej !
Ale mialam dzis głupie sny.. Snilo mi sie ze na wkładce zobaczylam krew :/

Mnie tak samo wszystko smierdzi ,wlasnie leze jeszcze w lozku i probuje siłą woli otworzyć okno, bo tak mi sie nie chce wstawac...
Dzis bede musiala na obiad zrobic pulpety, bo mi sie konczy termin ważności mięsa i kurcze nie wiem jak przeżyje ten smród :/ najchetniej bym sie żywiła kroplowkami teraz.

Sukienka ladna! Ja mam w maju komunie i w czerwcu wesele i nastepna komunie, tez bede musiala sie za jakimis kieckami rozejrzeć :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry