reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny, czy Wy też dzisiaj macie takiego doła? :(

Tak mam i ja [emoji30]

Smutno się czyta takie wiadomości ... bardzo mi przykro @sloneczqo
I bardzo napawają lekiem. Ale jak to się mówi ... co ma być to będzie ....

Witam nowe mamusie i życzę nudnych 9 M-cy

U mniej jakiś gigantycznie powiększony zmysł węchu ... No śmierdzi mi wszystko, chodzę po domu z odświeżaczem powietrza jak nienormalna. Na kilometr czuje jak ktoś lodówkę otworzy, No cholery można dostać [emoji35]
Oby przeszło jak najszybciej, bo wszystkich w domu się pytam czy im tez pies tak zalatuje ... oczywiście wcześniej nie zalatywał ... Eh wariactwo

Poza tym jutro sterta badań do zrobienia i 12.04 wizyta.

Przepraszam, ze tak rzadko pisze ale po info od Gabriki nie mogę jakoś dojść do siebie i posiedzę jeszcze troszke w krzakach ...

Buziaki mamuśki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wymiotuje codziennie.
Ostatnio koleżanka sie ze mnie śmiała, ze mowię to z taka duma, ze rzygam [emoji23][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na szczescie nie rzygam codziennie. Ale dzisiaj rano ogladalismy przytuleni z moim facetem tv i tak mi poszlo szybko ze czesc zostala na nim [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ouuuu [emoji23][emoji23]

f2w3s65gmns13fyt.png

Dawno mnie nie było u Was dziewczynki, ale powiem Wam, że jestem taka zmęczona i senna, że nie mam siły na necie siedzieć...jedyne na co mnie stać to włączenie filmu i leżenie w łóżku.

Miałam wizytę w środę. Wszystko dobrze. Widziałam pęcherzyk i bijące serduszko. Następna wizyta 19.04 ;)
W środe ide do diabetologa bo mój cukier nie chce ze mną współpracować a jutro ide na badanie cukru w obciążeniu żeby mieć świeże wyniki dla doktorka.

Do tej pory nie miałam nudności ani wymiotów aż tu nagle rzygło mi się do zlewu jak myłam kurczaka...taka historia

Emsi juz to za mna, te zapachy nie dawaly mi spac w nocy, strasznie mnie meczyly :) pies tez mi smierdzial jak nigdy. Czulam sie poniekad jak pies z takim wechem.
Karolka, jutro bedzie lepiej :) zwal na hormony.

Mnie przestaly calkowicie bolec piersi, bolu w podbrzuszu praktycznie nie mam, czasami zakulo w pochwie, brzuch jak by sie zmniejszyl... zastanawiam.sie czy nadal jestem w ciazy?? Bo jakos tego nie czuje.

Tez tak dziewczynki mialyscie? Jeszcze wczoraj moje piersi byly twarde i napuchniete a dzis sa miekkie jak gabka. Nie chce sie nakrecac... ale denerwuje sie tym ...

m3sxskjo6qsoarci.png

Emsi juz to za mna, te zapachy nie dawaly mi spac w nocy, strasznie mnie meczyly :) pies tez mi smierdzial jak nigdy. Czulam sie poniekad jak pies z takim wechem.
Karolka, jutro bedzie lepiej :) zwal na hormony.

Mnie przestaly calkowicie bolec piersi, bolu w podbrzuszu praktycznie nie mam, czasami zakulo w pochwie, brzuch jak by sie zmniejszyl... zastanawiam.sie czy nadal jestem w ciazy?? Bo jakos tego nie czuje.
Ktory tc?

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Do góry