reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
U mnie ponuro, zapowiada sie na deszcz, zabieram maluchy do kina.
Rano bez mdlosci ale o 4 rano obudzil mnie glod I musialam zjesc :D masakra, trzy razy siku, 5 raxy dziecko mnie budzilo, raz tamowanie krwotoku z.nosa dziecka. Czasami mam wrazenie ze sie mecze a nie spue. Oczywiscie calo nocne meczace sny!

O rany ale ja mam z tymi jelitami jak nie zatwardzenie to biegunka... Czemu jak mam zatwardzenie mam tylko mdlosci a jak biegunke to i wymioty? Masakra jakas

aplikacja mi coś szfankuje, klawiatura się chowa
takie lekkie mdłości zaczęły się u mnie
w ciąży z Zosią miałam wymioty, przez to jakiś niedobór wit. w skórze, wolałabym teraz tego nie mieć

ost. tydzień w pracy okropny, dużo przykrości mnie spotkało, zostałam posądzona o konszabeladztwo, że gadam za plecami nieprawdę nt. opiekun mojego stażu, odmówiła mi opieki...
a ja już nie widziałam dla siebie miejsca, napisałam zwierzchnikowi zaświadczenie o rezygnacji ze stażu wogóle
ryczeć mi się chciało, myśl o szczęściu w moim ciele dodawała mi nadzieji na lepszy czas
i okazało się, że wczoraj opiekun się rozmyśliła pod warunkiem, że podam jej dowód na to, że jestem jej lojalna

rzeczywiście ładny dziś dzień, ale mi się chce tylko spać
mam chęć dziś na frytki z piersią z kurczaka

U mnie ponuro, zapowiada sie na deszcz, zabieram maluchy do kina.
Rano bez mdlosci ale o 4 rano obudzil mnie glod I musialam zjesc :D masakra, trzy razy siku, 5 raxy dziecko mnie budzilo, raz tamowanie krwotoku z.nosa dziecka. Czasami mam wrazenie ze sie mecze a nie spue. Oczywiscie calo nocne meczace sny!

Ja tez mam straszne te sny... a jakie realistyczne. Np dzisiaj śniło mi sie, ze przejechałam sie kawałek na rowerze i jak zeszłam z niego to polała sie krew... [emoji24]

f2w3s65gmns13fyt.png

reklama
@Bezkonserwantowi sie snilo ze szlam na usg i przy rozbieraniu sie zauwazylam ze mam krew na wkladce innym razem jakies robactwo mi sie snilo jakis pozar ahh ta nasza podswiadomosc plata nam figle

Do góry