reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej ho. U nas też piękna pogoda. Właśnie zjedliśmy śniadanko. Chłopaki jadą do fryzjera a ja pod prysznic ;)
U nas też dziś grill :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A ja dziś znów gorszy dzień :( nie mam już typowych mdłości, ale mam odruchy wymiotne.
Piękna pogoda dziś.
My na wakacje w tym roku nad morze. Nie byłam już chyba z 6 lat, bo ciągle za granicę. Czas na polski Bałtyk :)

Witam ... Opanowalam pozycje do snu... Na zabe ;-) wyspalam sie ze az milo.

Jak fajnie ze grilujecie... My nie mamy gdzie ew. ogrodek szwagierki ale to kolo majowki dopiero
Pogoda fajna zaraz pranie wstawie zeby za okno wywiesic...

Ja jak rano dobrze się czuje, to później mam popołudniowe mdłości :p i na odwrót :p dziś od rana power :) mieszkanie wysprzątane i leżę już z maseczka na twarzy :) zaraz wyruszymy gdzieś z chłopakami, żeby dobrze wykorzystać ten piękny dzień :)

Zazdroszczę, ze macie gdzie zrobić grilla. U nas w bloku to niemożliwe. Ale jutro jedziemy ze znajomymi do takiego parku, gdzie można :) już nie mogę się doczekać :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry