reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

U nas też było łóżeczko turystyczne jako dodatkowe. Moim zdaniem lepiej kupić standardowe drewniane.

My dziś cały dzionek na dworku [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Bylysmy na placu zabaw...pranie poprane zostaly mi podlogi do umycia ale wiecie co masz zrobic dzisiaj zrob jutro wiec moze sie odwlecze. Oczywiscie w biedrze musialam kupic loda a maja fajna serie letnich smakow dzis zajadalam sie rozkiem o smaku panna cotty i sorbetu porzeczkowego mniam ;-) musze chwile odpoczac bo pojawily sie zawroty glowy mialam je na poczatku ciazy jak jescze o niej noewiedzialam mam nadzieje ze to od nadmiaru swiezego powietrza

JA dzis na obiadek zrobilam zielone curry z kurczaka i domowe chlebki naan. Wyszly super. Resztę z nich wykorzystałam na podwieczorek jak pity, wypelnilam warzywkami i sosem.
Też czasem zdarza mi się śluz jak bialko, ale to momentami, glownie jest kremowobialy

Anusiak zawroty moga byc od spadku cukru lub cisnienie krwi Ci skoczylo .
Inka normalne , sluz zalezy od hormonow , a te w ciazy szaleja ;)

reklama
U Mnie to dziwne, bo jak mam na cos ochotę, to nie ma zmiłuj, muszę ugotować :D

JA własnie mdłych potraw nie mogę, bo mnie odrzuca, a najgorzej po wodzie.

Do góry