reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Nasza córeczka też śpi z nami w pokoju ale u siebie w łóżeczku więc na szczęście nie ma problemu ze wspólnym spaniem na łóżku :) ja też jakoś się obawiam wakacji ze względu na ryzyko poronienia ale też będę myślała nad tym bliżej wakacji :) fajnie byłoby jechać z mężem i córeczką nad morze żeby sobie pochodziła nad morzem i powdychała jod ale zobaczymy :) niestety u mnie też dzień minął kiepsko bo córeczka się przeziębiła i muszę ją inhalować co jej się średnio podoba :( ale mam nadzieję że za kilka dni wszystko wróci do normy :

reklama
Z wakacjami nie powinno być problemu do 5-6 miesiąca szczególnie jak to pierwsza ciąża, tylko zależy jak się tam jedzie, samolot spoko ale już dłuższa podróż samochodem odpada ;)

Mój synek też normalnie zasypia przy dźwiękach dnia codziennego ale to żadna moja zasługa, po prostu takie dziecko mi się trafiło, jakby musiał zasypiać w kompletnej ciszy to by tak było i żaden trening czy przyzwyczajenia by nie pomogły, przynajmniej przez jakiś czas, tak więc nie przeceniajmy naszego wkładu, podobnie jest w wielu sprawach i tak naprawdę większość zależy od dziecka :D z drugiej strony nie zdecydowałabym się na oglądanie TV przy śpiącym dziecku, jakoś wydaje mi się, że te migające obrazki/światełka nie wpływają za dobrze na sen.

Tradycyjnie jak mamy weekend synek postanawia zrobić nam psikusa i zamiast spać do 8-9 to budzi się o 6 tak więc czeka nas długi dzień [emoji23]

Z wakacjami nie powinno być problemu do 5-6 miesiąca szczególnie jak to pierwsza ciąża, tylko zależy jak się tam jedzie, samolot spoko ale już dłuższa podróż samochodem odpada ;)

Mój synek też normalnie zasypia przy dźwiękach dnia codziennego ale to żadna moja zasługa, po prostu takie dziecko mi się trafiło, jakby musiał zasypiać w kompletnej ciszy to by tak było i żaden trening czy przyzwyczajenia by nie pomogły, przynajmniej przez jakiś czas, tak więc nie przeceniajmy naszego wkładu, podobnie jest w wielu sprawach i tak naprawdę większość zależy od dziecka :D z drugiej strony nie zdecydowałabym się na oglądanie TV przy śpiącym dziecku, jakoś wydaje mi się, że te migające obrazki/światełka nie wpływają za dobrze na sen.

Tradycyjnie jak mamy weekend synek postanawia zrobić nam psikusa i zamiast spać do 8-9 to budzi się o 6 tak więc czeka nas długi dzień [emoji23]

Właśnie o te migające obrazy mi chodzi. Tez sobie tego nie wyobrażam. Będę o tym myśleć bliżej listopada :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ostatnia edycja:
A tak w ogóle to cześć wszystkim :) piękny dzień się zapowiada :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam się z wszystkimi. :)
Ja właśnie jadę do pracy ale na szczęście tylko na parę godzin. ;)
My w tatym roku byliśmy we Włoszech samochodem, teraz raczej nie będziemy nigdzie daleko wyjeżdżać bo się trochę boję.
Życzę Wam miłego dnia. :*

dobry ;)

Ja jakoś nie milam czasu ani weny do pisania ciężkie dni pracy.dziś juz wekend wiec odpoczywamy; )piore sprzątam; )
A i będzie grilla wieczorem niestety też u nas nerwowo bo piesek nas trafił na stół z podejrzeniem czegoś w zoładku ale nic nie znaleźli; (i nie wiadomo co dziś powiedzą w klinice
Miłego dnia

reklama
O kurde faktycznie, przepraszam to było niechcący nawet nie wiedziałam o tym ale już chyba ok?
Wszystko gra :D
NA telefonach źle to jest rozwiązane, bo czlowiek chce przesunąc stronę i nawet nie wie kiedy kliknie. Nie zawracalabym glowy, ale w ostatnim czasie tym sposobem juź z 6 negatywow złapalam :D

Do góry