reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja tez powinnam sie trzymac, bo sama borykam się z nadmiarem kilogramów.... póki co pozwalam sobie na słodkości, ale jakoś muszę to zmienić....

A jak bralas te leki to Ci pomagały?

hchy43r8h8l5x99d.png
Metformine. Od kiedy odstawilam to i cera mi sie pogorszyla i juz przytylam ze 2 kilo ;(

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Propo aktywności to calkiem powaznie rozwazam chodzenie na areobik wody dla mam. Ale to tak na przelomie kwietnia i maja zebym tak latwo sie nie rozchorowala. Ale chciałabym i to bardzo i narazie nie mam przeciwwskazań a jak to u was ? Chcecie?

m3sxskjo6qsoarci.png

Jaka plaża <3<3<3 nie musisz jeździć na wakacje:D
Ja też się boję aktywności, na wakacje też nie pojedziemy, bo się boję ( w zeszłym roku roniłam na wakacjach:(), ale i tak jestem szczęśliwa <3

Propo aktywności to calkiem powaznie rozwazam chodzenie na areobik wody dla mam. Ale to tak na przelomie kwietnia i maja zebym tak latwo sie nie rozchorowala. Ale chciałabym i to bardzo i narazie nie mam przeciwwskazań a jak to u was ? Chcecie?

m3sxskjo6qsoarci.png
Ja akurat na aerobic nie ale mam inne aktywnosci typu rower... aeroic zwykly no ... poza tym ja jestem caly czas w biegu... caly czas cos wymyslam... am.chyba adhd :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja tez mam ochote tylko na "wyjątkowe" rzeczy :) dzisiaj z mdlosciami troche lepiej. Staralam sie jesc dość często. Co nie znaczy, że odpuszczają.
My na wakacje wybieramy się do Włoch, ale samochodem. Bedzie to 5 msc wiec nie powinno byc przeciwwskazań.
Tez bym chciala chodzic na jakies cwiczenia ale w naszej pipidowie nic nie ma :szok::rofl2:

Oj a za mną czasami chodzi śniadanie z Mc Donalda, pyszne jest :-)

U nas dziś też ładnie, właśnie z godz temu wróciliśmy ze spaceru i placu zabaw, maluchy się wybiegaly więc mam nadzieję, że ładnie pójdą spać.

My się jeszcze młodego z łóżka pozbyć nie możemy a ostatnio i córka przychodzi także czesto śpimy we czwórkę, w piątkę nie da rady, ciężko to widzę ;-)

My mamy zarezerwowane wakacje na przełomie kwietnia/ maja. Mój gin mówi, że mogę lecieć, mam trochę obawy i mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzy. Lecimy najpierw do Anglii do Świnki Peppy ( prezent urodzinowy dla dzieci) a potem na tydzień do Hiszpanii.

Mieliśmy robić remont kuchni ale mąż przemalowal szafki, całkiem fajnie mu to wyszło więc na razie wystarczy :-)

Katia, ja moje usypialam w salonie , normalnie funkcjonowalismy, spaly I nic im nie przeszkadzalo, dzis tez mozEmy miec male party na dole a oni spia u siebie w pokojach ;) Nigdy nie chodzilam na paluszkach jak szli spac I teraz pewnie bedzie podobnie ;)

Dzis dostalam jakis ostrych boli w pachwinie, az mnie w pol zgielo, tak trzy razy dzis, ale mam takie nerwy. Dzieciaki mnie tak dzis juz rozstroily ze mam dosyc!

@estrelicia jaka piekna plaża! Wakacje masz tam caly rok :D

Kupilam sobie dziś ciasto z cukierni sowy, bardzo mi smakują ich wyroby.. dzis wzielam kostke porzeczkowa, myslalam ze sie tym zaspokoje ale ledwo wcisnęłam jeden kawałeczek i stwierdzilam ze jednak to nie to. Coś za mną chodzi i nie wiem co :(
A o MC Donaldzie moge zapomniec, odrzuca mnie na samą myśl :)

Co do aktywności to narazie jestem leniwcem nr 1. Chodze do pracy, w domu posprzątam, ugotuje i to by bylo tyle mojej aktywności :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry