reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja tez powinnam sie trzymac, bo sama borykam się z nadmiarem kilogramów.... póki co pozwalam sobie na słodkości, ale jakoś muszę to zmienić....

A jak bralas te leki to Ci pomagały?

hchy43r8h8l5x99d.png
Metformine. Od kiedy odstawilam to i cera mi sie pogorszyla i juz przytylam ze 2 kilo ;(

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Propo aktywności to calkiem powaznie rozwazam chodzenie na areobik wody dla mam. Ale to tak na przelomie kwietnia i maja zebym tak latwo sie nie rozchorowala. Ale chciałabym i to bardzo i narazie nie mam przeciwwskazań a jak to u was ? Chcecie?

m3sxskjo6qsoarci.png

Jaka plaża <3<3<3 nie musisz jeździć na wakacje:D
Ja też się boję aktywności, na wakacje też nie pojedziemy, bo się boję ( w zeszłym roku roniłam na wakacjach:(), ale i tak jestem szczęśliwa <3

Propo aktywności to calkiem powaznie rozwazam chodzenie na areobik wody dla mam. Ale to tak na przelomie kwietnia i maja zebym tak latwo sie nie rozchorowala. Ale chciałabym i to bardzo i narazie nie mam przeciwwskazań a jak to u was ? Chcecie?

m3sxskjo6qsoarci.png
Ja akurat na aerobic nie ale mam inne aktywnosci typu rower... aeroic zwykly no ... poza tym ja jestem caly czas w biegu... caly czas cos wymyslam... am.chyba adhd :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja tez mam ochote tylko na "wyjątkowe" rzeczy :) dzisiaj z mdlosciami troche lepiej. Staralam sie jesc dość często. Co nie znaczy, że odpuszczają.
My na wakacje wybieramy się do Włoch, ale samochodem. Bedzie to 5 msc wiec nie powinno byc przeciwwskazań.
Tez bym chciala chodzic na jakies cwiczenia ale w naszej pipidowie nic nie ma :szok::rofl2:

Oj a za mną czasami chodzi śniadanie z Mc Donalda, pyszne jest :-)

U nas dziś też ładnie, właśnie z godz temu wróciliśmy ze spaceru i placu zabaw, maluchy się wybiegaly więc mam nadzieję, że ładnie pójdą spać.

My się jeszcze młodego z łóżka pozbyć nie możemy a ostatnio i córka przychodzi także czesto śpimy we czwórkę, w piątkę nie da rady, ciężko to widzę ;-)

My mamy zarezerwowane wakacje na przełomie kwietnia/ maja. Mój gin mówi, że mogę lecieć, mam trochę obawy i mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzy. Lecimy najpierw do Anglii do Świnki Peppy ( prezent urodzinowy dla dzieci) a potem na tydzień do Hiszpanii.

Mieliśmy robić remont kuchni ale mąż przemalowal szafki, całkiem fajnie mu to wyszło więc na razie wystarczy :-)

Katia, ja moje usypialam w salonie , normalnie funkcjonowalismy, spaly I nic im nie przeszkadzalo, dzis tez mozEmy miec male party na dole a oni spia u siebie w pokojach ;) Nigdy nie chodzilam na paluszkach jak szli spac I teraz pewnie bedzie podobnie ;)

Dzis dostalam jakis ostrych boli w pachwinie, az mnie w pol zgielo, tak trzy razy dzis, ale mam takie nerwy. Dzieciaki mnie tak dzis juz rozstroily ze mam dosyc!

@estrelicia jaka piekna plaża! Wakacje masz tam caly rok :D

Kupilam sobie dziś ciasto z cukierni sowy, bardzo mi smakują ich wyroby.. dzis wzielam kostke porzeczkowa, myslalam ze sie tym zaspokoje ale ledwo wcisnęłam jeden kawałeczek i stwierdzilam ze jednak to nie to. Coś za mną chodzi i nie wiem co :(
A o MC Donaldzie moge zapomniec, odrzuca mnie na samą myśl :)

Co do aktywności to narazie jestem leniwcem nr 1. Chodze do pracy, w domu posprzątam, ugotuje i to by bylo tyle mojej aktywności :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry