evli2
Fanka BB :)
Mi woda wchodzi cały czasza to żadne kawy, herbaty niee. Jedynie do śniadania kawa Inka- w sumie od zawsze ją piję rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też zauwazylam ze mało pije. Chociaż dzisiaj wypilam 0,75l maślanki, przez to jeść mi się tak nie chciało. Szklanka zielonej herbaty i szklanka wody.My juz budujemy sie 2 lata .... mam nadzieje, ze w tym roku dojdzie to do skutku dzięki fasolce mam nadzieje, ze mój mąż w końcu się zmobilizuje i zacznie działać ostro.
Dziewczyny co pijecie? Mi przestała smakować woda. Pije baaardzo malutko w ciągu dnia. Soki tez srednio. Jedynie co mi "wchodzi" to herbata. Nawet woda z sokiem jest fuj... Jestem przerażona [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Iśka 27 kwietnia
Natura jest bezwzgledna...
Ja sama nie wiem czy wszystko ok, czy serce bije? Jeszcze miesiac w niepewnosci.
Tutaj nie robia lyzeczkowania, tzn czekaja kolo miesiaca, zeby organizm sam w naturalny sposob wydalil martwy plod, jesli organizm sobie nie poradzi to wtedy lyzeczkowanie... troche to straszne... moja zmajoma tak chodzila I czekala... ale podobno szybciej organizm dochodzi niz po lyzeczkowaniu I mozna starac sie o kolejne. Chociaz,zalecaja rok przerwy...