reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Mi bardzo podchodzi sok tłoczony z lidla. Nie pamietam nazwy. Taki w 5l kartonie.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę :)
U nas pogoda dzisiaj przepiękna, może wyciągnę męża na spacer po plaży :)
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?

A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja mialam spedzac majowke we Wloszech i chyba nic z tego... Boje sie i tyle... Maz mowi ze co ma byc to bedzie i i tak nic nie zmienimy, ale ja mam watpliwosci...

Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę :)
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?

A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?

p19uskjojbeqaxq5.png
Ja właśnie mam ten dylemat bo syna mieliśmy u siebie w sypialni do 2,5 roczku. .. I teraz niewiem jak to zrobić

hchy43r8h8l5x99d.png

p19uskjojbeqaxq5.png
ja dopóki bedę karmić piersia, będzie spał z nami :) wygoda i mozna się dobrze dzieki temu wyspać.

oar89n7312bz9t17.png

@evli2 my mamy dokladnie taka sama sytuacje z teściami. Mamy u gory mieszkanie z lazienka i kuchnia, a na dole teściowie, no i ja sie jednak czuje taka troche skrępowana. Niby sie do nas nie wtrącają , no ale jednak.
No i tez musimy zrobić mały remont jednego pokoju, zeby przygotowac pod dziecko. W zasadzie trzeba tylko pomalowac, bo jest w nim ogromna szafa z gratami, ktorych trzeba sie pozbyc i wstawic jakies meble itd.. Mamy tez zamiar ocieplić w tym roku dom, obyśmy sie wyrobili z pieniedzmi jakos :D

A i dziecko na poczatku bedzie spało nami w sypialni, ale w swoim łóżeczku. Nie wyobrazam sobie miec noworodka czy nawet niemowlaka w innym pokoju :)

Zrobilam wlasnie żurek, chodzil za mna od kilku dni, ale tak srednio mi posmakował :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa i @estrelicia zazdroszcze plaży !! <3

A co do wakacji ,my w październiku bylismy we Włoszech, a teraz jesli na jakies wakacje pojedziemy to tylko Polska, bo jednak strach trochę. Nad polskim morzem nie bylam dawno, moze zarzucę pomysł :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry