reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Mi bardzo podchodzi sok tłoczony z lidla. Nie pamietam nazwy. Taki w 5l kartonie.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę :)
U nas pogoda dzisiaj przepiękna, może wyciągnę męża na spacer po plaży :)
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?

A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja mialam spedzac majowke we Wloszech i chyba nic z tego... Boje sie i tyle... Maz mowi ze co ma byc to bedzie i i tak nic nie zmienimy, ale ja mam watpliwosci...

Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę :)
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?

A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?

p19uskjojbeqaxq5.png
Ja właśnie mam ten dylemat bo syna mieliśmy u siebie w sypialni do 2,5 roczku. .. I teraz niewiem jak to zrobić

hchy43r8h8l5x99d.png

p19uskjojbeqaxq5.png
ja dopóki bedę karmić piersia, będzie spał z nami :) wygoda i mozna się dobrze dzieki temu wyspać.

oar89n7312bz9t17.png

@evli2 my mamy dokladnie taka sama sytuacje z teściami. Mamy u gory mieszkanie z lazienka i kuchnia, a na dole teściowie, no i ja sie jednak czuje taka troche skrępowana. Niby sie do nas nie wtrącają , no ale jednak.
No i tez musimy zrobić mały remont jednego pokoju, zeby przygotowac pod dziecko. W zasadzie trzeba tylko pomalowac, bo jest w nim ogromna szafa z gratami, ktorych trzeba sie pozbyc i wstawic jakies meble itd.. Mamy tez zamiar ocieplić w tym roku dom, obyśmy sie wyrobili z pieniedzmi jakos :D

A i dziecko na poczatku bedzie spało nami w sypialni, ale w swoim łóżeczku. Nie wyobrazam sobie miec noworodka czy nawet niemowlaka w innym pokoju :)

Zrobilam wlasnie żurek, chodzil za mna od kilku dni, ale tak srednio mi posmakował :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa i @estrelicia zazdroszcze plaży !! <3

A co do wakacji ,my w październiku bylismy we Włoszech, a teraz jesli na jakies wakacje pojedziemy to tylko Polska, bo jednak strach trochę. Nad polskim morzem nie bylam dawno, moze zarzucę pomysł :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry