reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Macie jakies plany na wakacje?
estrelicia
Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę
U nas pogoda dzisiaj przepiękna, może wyciągnę męża na spacer po plaży
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?
A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?
Ja głównie pije wodę, soki dla mnie też za słodkie. Pilabym na okrągło herbatę, ale mnie nastraszylyscie, że za dużo nie wolno [emoji14] jakieś plany na weekend?
A jeszcze tak przy remontach: planujecie od początku pokoik dla dziecka czy początkowo przy Was?
Mimi2330
Ja właśnie mam ten dylemat bo syna mieliśmy u siebie w sypialni do 2,5 roczku. .. I teraz niewiem jak to zrobićDobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę
Bezkonserwantow
Macie jakies plany na wakacje?
My wczoraj dostaliśmy wspaniała wiadomość- w czerwcu jedziemy na wakacje [emoji173]️[emoji295]️
Danielkowa
ja dopóki bedę karmić piersia, będzie spał z nami wygoda i mozna się dobrze dzieki temu wyspać.Dobra mój dzisiejszy kryzys zażegnany, spotkanie w pracy było super, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę
@estrelicia, gratulacje! Zazdroszczę plazy
@evli2 my mamy dokladnie taka sama sytuacje z teściami. Mamy u gory mieszkanie z lazienka i kuchnia, a na dole teściowie, no i ja sie jednak czuje taka troche skrępowana. Niby sie do nas nie wtrącają , no ale jednak.
No i tez musimy zrobić mały remont jednego pokoju, zeby przygotowac pod dziecko. W zasadzie trzeba tylko pomalowac, bo jest w nim ogromna szafa z gratami, ktorych trzeba sie pozbyc i wstawic jakies meble itd.. Mamy tez zamiar ocieplić w tym roku dom, obyśmy sie wyrobili z pieniedzmi jakos
A i dziecko na poczatku bedzie spało nami w sypialni, ale w swoim łóżeczku. Nie wyobrazam sobie miec noworodka czy nawet niemowlaka w innym pokoju
Zrobilam wlasnie żurek, chodzil za mna od kilku dni, ale tak srednio mi posmakował
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No i tez musimy zrobić mały remont jednego pokoju, zeby przygotowac pod dziecko. W zasadzie trzeba tylko pomalowac, bo jest w nim ogromna szafa z gratami, ktorych trzeba sie pozbyc i wstawic jakies meble itd.. Mamy tez zamiar ocieplić w tym roku dom, obyśmy sie wyrobili z pieniedzmi jakos
A i dziecko na poczatku bedzie spało nami w sypialni, ale w swoim łóżeczku. Nie wyobrazam sobie miec noworodka czy nawet niemowlaka w innym pokoju
Zrobilam wlasnie żurek, chodzil za mna od kilku dni, ale tak srednio mi posmakował
reklama
Aaaa i @estrelicia zazdroszcze plaży !! <3
A co do wakacji ,my w październiku bylismy we Włoszech, a teraz jesli na jakies wakacje pojedziemy to tylko Polska, bo jednak strach trochę. Nad polskim morzem nie bylam dawno, moze zarzucę pomysł
A co do wakacji ,my w październiku bylismy we Włoszech, a teraz jesli na jakies wakacje pojedziemy to tylko Polska, bo jednak strach trochę. Nad polskim morzem nie bylam dawno, moze zarzucę pomysł