reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej dziewczyny mało się tu udzielałam ale czytałam was codziennie.Cieszyłam się waszymi radościami,zawsze wam kibicowałam niestety ja poroniłam trzymajcie się cieplutko

reklama
Jupi wlasnie dostalam list ze szpitala dla ciezarnych, pierwsza wizyte I mam.nadzieje ,ze usg bede miala... tylko sie wkurzylam, bo umowili mnie w innym miescie! Dzwonilam do nich I powiedzieli, ze teraz pierwsza wizyta jest u nich a pozniej juz bede chodzic u siebie w miescie :( chore...

O masakra dziewczyny z tymi poronieniami....jak pisalam na forum bedac z synkiem tez nam kilka dziewczyn po drodze odeszło :(
No niestety :/ ja mialam zostac październikowa mama 2016 i chyba nas z 8 odeszło wtedy :/

Ale ostatnio gdzies mi sie przewinęło kilka dziewczyn, ktore odeszły a ktorych nicki kojarzyłam, ze są teraz we wrzesniowkach 2017 i jest ok, takze to mnie bardzo zbudowało i widze, ze nigdy nie wolno sie poddawać :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pamiętam że w tamtym roku na listopadowkach był mega wysyp poronien. :( Wtedy dopiero zaczynalam przygodę z forum, ale dziewczyny pisały że nie pamiętają kiedy na jakimś wątku był aż taki odsiew. :( Mam nadzieję ze u Nas to ostatnie złe wieści choć i ja zaczynam sie stresowac... wizytę w polsce mam chyba dopiero za 2 tygodnie bo w przyszłym pracuję i nie zdążę zrobić badań, a we Frankfurcie dopiero za miesiąc więc trochę czasu w niepewności.

Do góry