reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
ewelinanice
Jeszcze mozemy pospac na brzuchu...ja zasypiam na lewym boku, a wiadomo w nocy się przekręcam różnie i też mam schizy czy nic nie ugniatam!
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jupi wlasnie dostalam list ze szpitala dla ciezarnych, pierwsza wizyte I mam.nadzieje ,ze usg bede miala... tylko sie wkurzylam, bo umowili mnie w innym miescie! Dzwonilam do nich I powiedzieli, ze teraz pierwsza wizyta jest u nich a pozniej juz bede chodzic u siebie w miescie chore...
Karolka2106
Przykro mi strasznie.Hej dziewczyny mało się tu udzielałam ale czytałam was codziennie.Cieszyłam się waszymi radościami,zawsze wam kibicowałam niestety ja poroniłam trzymajcie się cieplutko
Anusiak1507
@Patuśka11 przykro mi.. Trzymaj sie
Hej dziewczyny mało się tu udzielałam ale czytałam was codziennie.Cieszyłam się waszymi radościami,zawsze wam kibicowałam niestety ja poroniłam trzymajcie się cieplutko
Bardzo mi przykro
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mycha i kiedy masz wizyte?
@Patuska11 no i znowu zle wieści?! .... bardzo mi smutno kiedy ktos przychodzi się pożegnać. Kochana trzymaj sie mocno i walcz!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
@Patuska11 no i znowu zle wieści?! .... bardzo mi smutno kiedy ktos przychodzi się pożegnać. Kochana trzymaj sie mocno i walcz!
No niestety :/ ja mialam zostac październikowa mama 2016 i chyba nas z 8 odeszło wtedy :/O masakra dziewczyny z tymi poronieniami....jak pisalam na forum bedac z synkiem tez nam kilka dziewczyn po drodze odeszło
Ale ostatnio gdzies mi sie przewinęło kilka dziewczyn, ktore odeszły a ktorych nicki kojarzyłam, ze są teraz we wrzesniowkach 2017 i jest ok, takze to mnie bardzo zbudowało i widze, ze nigdy nie wolno sie poddawać
reklama
Karolka2106
Ja pamiętam że w tamtym roku na listopadowkach był mega wysyp poronien. Wtedy dopiero zaczynalam przygodę z forum, ale dziewczyny pisały że nie pamiętają kiedy na jakimś wątku był aż taki odsiew. Mam nadzieję ze u Nas to ostatnie złe wieści choć i ja zaczynam sie stresowac... wizytę w polsce mam chyba dopiero za 2 tygodnie bo w przyszłym pracuję i nie zdążę zrobić badań, a we Frankfurcie dopiero za miesiąc więc trochę czasu w niepewności.