reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dawno nie widzialam godziny 23 na zegarku.... Spac nie moge... Tak mi przykro z powodu gabriki.. I tak bardzo przypomnialy mi sie moje przezycia... Straszne to wszystko. Bardzo sie boje...

reklama
A u mnie pobudka. Znów mi niedobrze. I jak zaraz czegoś nie zjem, to chyba skoncze w toalecie.
Wczoraj moje dziecko lazilo po stole. Tak się zerwałam żeby ją ściągnąć z niego, że uderzyłam kostka o stolik i teraz wyje z bólu [emoji10]

Gabrika... Tak mi przykro. Wiem

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

przez co przechodzisz ale też wiem że żadne słowa nie są pocieszeniem. Trzymaj się dzielnie i płacz jak tylko masz ochotę!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Ja już spać nie mogłam. Zrobiłam sobie herbatę i jemsuche ciastka bo już mnie coś bralo.
Pomidorowke wczoraj ugotowałam...

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

LayDeeK -też już nie śpię, właśnie szykuje się do pracy... Mam tak samo mdłości praktycznie cały dzień mi się trzymają i muszę je czymś zagryzac ...

Pytanie do mam, które mają już dzieci: Czy mowilyscie już im ze będzie kolejny maluszek? Bo ja chce poczekać, uważam że to za wcześnie bo różne sytuacje się zdarzają, ale mój A. Już by najcheteniej powiedział córce (Lena strasznie chce rodzeństwo i to koniecznie siostrę heh). Z drugiej strony też wiem że jak jej powiemy to ona żyć nie da i będzie co chwilę pytać: a kiedy będzie dzidzia, czy długo jeszcze, a to a tamto, no taka mała maruda [emoji5] Miłego dnia dZiewczyny! !
My już powiedzieliśmy synkowi. Pytał przez jakieś 3 dni. Teraz nieraz wspomni ale raczej nie często ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry