reklama
A u mnie pobudka. Znów mi niedobrze. I jak zaraz czegoś nie zjem, to chyba skoncze w toalecie.
Wczoraj moje dziecko lazilo po stole. Tak się zerwałam żeby ją ściągnąć z niego, że uderzyłam kostka o stolik i teraz wyje z bólu [emoji10]
Wczoraj moje dziecko lazilo po stole. Tak się zerwałam żeby ją ściągnąć z niego, że uderzyłam kostka o stolik i teraz wyje z bólu [emoji10]
Mimi2330
Fanka BB :)
My już powiedzieliśmy synkowi. Pytał przez jakieś 3 dni. Teraz nieraz wspomni ale raczej nie częstoLayDeeK -też już nie śpię, właśnie szykuje się do pracy... Mam tak samo mdłości praktycznie cały dzień mi się trzymają i muszę je czymś zagryzac ...
Pytanie do mam, które mają już dzieci: Czy mowilyscie już im ze będzie kolejny maluszek? Bo ja chce poczekać, uważam że to za wcześnie bo różne sytuacje się zdarzają, ale mój A. Już by najcheteniej powiedział córce (Lena strasznie chce rodzeństwo i to koniecznie siostrę heh). Z drugiej strony też wiem że jak jej powiemy to ona żyć nie da i będzie co chwilę pytać: a kiedy będzie dzidzia, czy długo jeszcze, a to a tamto, no taka mała maruda [emoji5] Miłego dnia dZiewczyny! !
reklama