reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Bralam Dalcin I mialam rtg robione :(
Ewelinanice wplyw hormonow, wlosy szybciej rosna, stad pewnie ten meszek :/
Dziewczyny boli po prawej stronie zaraz pod zebrami, to bylo udretwienie w poprzedniej ciazy, nie moglam ruszac rekami, bo powoduje to bol. Ale to bylo pod koniec ciazy , jak juz dzidzia uciskala na narzady I kopala mnie po zebrach... bol taki piekacy, nie wiem jak z tym sobie radzic, mam prace az do konca maja a pozniej zredukuje sobie. Nie wiem jak dam rade pracowaxc. Macie pojecie co to moze byc?

reklama
@kas90 przepraszam, nie chciałam :) ciężko coś powiedzieć jak nie widziałam na oczy zęba, mam nadzieję, że to będzie jednak tylko szczelina, albo coś niewielkiego. Po prostu to co opisalas najbardziej mi pasuje do takiej sytuacji.

@Majeczka85 wszystkie na pewno bardzo się cieszymy razem z Tobą, że wszystko w porządku. Każda z nas chyba po prostu zszkowana...

p19uskjojbeqaxq5.png
COś, ty dzięki:* przynajmniej będę wiedziała, ze po ciazy muszę zrobic porządek, poprosze lekarke zeby chociaz rtg mi zrobila tak jak piszesz, bo przeciez skanera w oczach nie ma a wiadomo co tam jest.? A wkurzające jest to ciągle uważanie na zęba. Najlepiej jeszcze jak się jakas pestka w chlebie znajdzie:p Po co mam się martwic caly czas.
Wiem, to tak trudno ocenić po opisie laika :D Ja jestem logopedą dziecięcym i też jak diagnozuję bezposrednio dziecko, to zawsze wychodzi mi co innego, niż po opisie rodziców.

Mam nadzieję, że moje serdunio bije... tak dawno mialam wizytę...

Ostatnia edycja:
kas90 ja bym zmieniła dentystkę. Ząb boleć nie może, a jeśli boli przy nagryzaniu to spraea nie jest blaha, na pewno nie winiłabym nadwrażliwości zębów. Problem jest pewnie głebszy niż się to tej dentystce wydaje. Ja chodziłam do dwoch dentystow(jeden na nfz-tragwdia, drugi prywatnie-tanio=po łebkach) i dopiero po rozeznaniu wśrod znajomych wybrałan bardzo dobrą klinike i dentystkę. Płacilam duzo, ale tobota zrobiona dokladnie i profesjonalnie. A na dzien dobry rtg zębów.

oar89n7312bz9t17.png

Dziękuję Wam za wsparcie... mój świat rozpadł się dzisiaj na milion kawałków, utracił wszystkie kolory... został tylko czarny i biały.

Ale Wy musicie myśleć tylko o sobie i o swoim zdrowiu. Ja jestem odosobnionym przypadkiem...

Jak się dowiedziałam? Byłam na wizycie dzisiaj w związku ze słabymi wynikami z moczu i gin zrobiła mi przy okazji usg... niestety z bardzo złym wynikiem. Zarodek zmalał i nie ma akcji serca... To jak wyrok... Czułam się dobrze, nie miałam plamień ani bólu... Nie wiem dlaczego mnie to spotkało...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Wam za wsparcie... mój świat rozpadł się dzisiaj na milion kawałków, utracił wszystkie kolory... został tylko czarny i biały.

Ale Wy musicie myśleć tylko o sobie i o swoim zdrowiu. Ja jestem odosobnionym przypadkiem...

Jak się dowiedziałam? Byłam na wizycie dzisiaj w związku ze słabymi wynikami z moczu i gin zrobiła mi przy okazji usg... niestety z bardzo złym wynikiem. Zarodek zmalał i nie ma akcji serca... To jak wyrok... Czułam się dobrze, nie miałam plamień ani bólu... Nie wiem dlaczego mnie to spotkało...

Trzymaj sie!!! Bardzo mi przykro

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika :(((
KŁadą cię do szpitala?

Kurczę, z zębami chodzę własnie do prywatnej renomowanej kliniki w Krk i nie malo placę:/ z tym, ze mnie się zęby mało co psują. @estrelicia, uwierzysz moja mama ma prawie 60 lat i ani jednwgo ubytku ani plomby!

Gabrika który to dokładnie tydzień?? Wiem że nic nie ukoi twojego bólu ale wiedz że myślami jesteśmy wszystkie z Tobą.

reklama
Do góry