reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Danielkowa przy znieczuleniu, obowiazuje tylko pozycja lezaca, bo nie czuje nic od pasa w dol ;)
a faktycznie..

oar89n7312bz9t17.png

przy mnie maz tez byl przy dwoch porodach, chyba nie chcialabym byc bez niego sama
pozniej to juz mi bylo wszystko jedno ale na poczatku to pomocne bo podal wode, potrzymal za reke itd.
tez przecinal pepowine
ciesze sie ze byl bo widzial ile wysilku to kosztuje

czy wy tez macie takie zacmienie mozgu? jakos zglupialam doslownie
zapominam ciagle czegos, nawet posta napisac dlugo mi zajmuje bo mi sie literki myla
chyba krew mi do mozgu nie dociera

Dzisiaj nam jakiś dolek. Tak bardzo bym chciała, ab my serduszko się rozkręciło :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Będzie dobrze kochana. Nie martw się. Już niedługo wizyta. Ja idę jutro i będę miała 6t 0d więc raczej się nastawiam ze nie będzie serduszka jeszcze

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Moj maz wybiera sie ze mna w przyszlym tygodniu na wizyte no chyba ze praca znowu mu nie pozwoli... A co do porodu to niewiem... Przy ostatnim towarzyszyl tyljo do polowy na sali ze mna nie byl tylko jak z kroplowkami chodzilam... Byl wsparciem, ogolnie niewiem ktory szpital wybrac bo mieszkamy w innym miescie i akurat do szpitala ktory jest w poblizu cierpie na brak zaufania...podobno duzo sie tam zmienilo i kobietki sobie chwala. Sama niewiem jeszcze troche czasu jest:-)

Do góry