reklama
Danielkowa
Fanka BB :)
a faktycznie..Danielkowa przy znieczuleniu, obowiazuje tylko pozycja lezaca, bo nie czuje nic od pasa w dol
Klementinka
przy mnie maz tez byl przy dwoch porodach, chyba nie chcialabym byc bez niego sama
pozniej to juz mi bylo wszystko jedno ale na poczatku to pomocne bo podal wode, potrzymal za reke itd.
tez przecinal pepowine
ciesze sie ze byl bo widzial ile wysilku to kosztuje
czy wy tez macie takie zacmienie mozgu? jakos zglupialam doslownie
zapominam ciagle czegos, nawet posta napisac dlugo mi zajmuje bo mi sie literki myla
chyba krew mi do mozgu nie dociera
pozniej to juz mi bylo wszystko jedno ale na poczatku to pomocne bo podal wode, potrzymal za reke itd.
tez przecinal pepowine
ciesze sie ze byl bo widzial ile wysilku to kosztuje
czy wy tez macie takie zacmienie mozgu? jakos zglupialam doslownie
zapominam ciagle czegos, nawet posta napisac dlugo mi zajmuje bo mi sie literki myla
chyba krew mi do mozgu nie dociera
gabrika
Dzisiaj nam jakiś dolek. Tak bardzo bym chciała, ab my serduszko się rozkręciło
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
No przecież obiecałam Ci, że się serduszko rozkręci! A ja dotrzymuje słowa! Głowa do góry Kochana!
Klementinka
Katia ja wczoraj miala takiego dola, az nawet kolejny Test zrobilam zeby Sie upewnic. Bedzie dobrze.
Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj nam jakiś dolek. Tak bardzo bym chciała, ab my serduszko się rozkręciło
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
No nie ma innej opcji, będzie dobrze :* w takim składzie mamy dotrwać do listopada !
Anusiak1507
reklama
Anusiak1507
Moj maz wybiera sie ze mna w przyszlym tygodniu na wizyte no chyba ze praca znowu mu nie pozwoli... A co do porodu to niewiem... Przy ostatnim towarzyszyl tyljo do polowy na sali ze mna nie byl tylko jak z kroplowkami chodzilam... Byl wsparciem, ogolnie niewiem ktory szpital wybrac bo mieszkamy w innym miescie i akurat do szpitala ktory jest w poblizu cierpie na brak zaufania...podobno duzo sie tam zmienilo i kobietki sobie chwala. Sama niewiem jeszcze troche czasu jest:-)