afrodyta92
Fanka BB :)
U mnie słoneczko świeci jest już 20stopni a i tak samopoczucie mam do kitu przez nudności. . Leze plackiem na kanapie i czekam aż synek się obudzi żeby się zająć nim wtedy nie będę myśleć tylko o tych dolegliwościach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe najlepsze jest to wyczulenie na zapachy ja mam 2 coreczki 8 i 4 lata moglabys zdradzic recepte na syna [emoji14] ale chyba juz za pozno hehe
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja zwariuje...
Dzis snilo mi sie, ze lekarz stwierdzil iz nie ma szans ze donosze ta ciaze... Ze do 20 tyg jak dociagne to bedzie max bo on juz widzi niewydolnosc szyjki...
Te mojecsny sa tak realistyczne, ze obudzilam sie i zaczelam prawie plakac z tego powodu.. Dobra chwile zajelo mi ogarniecie ze to byl sen...
Oszaleje!!
witaj oleczkaaWitaj tez mam termin na 21.11.
Jak to? Poznasz już płeć?Witam nowe mamusie i gratulacje
A ja za 3,5h bede wiedziała co mi siedzi w brzuchu, ale mam stresaaaaaa. I właśnie siedze i wydziwiam, mam tyle pytan do gina, ze chyba polowy zapomne :/ wczoraj sie naczytałam o nadkrzepliwosci i sobie oczywiscie wkręciłam, ze moze powinnam brac acard zapobiegawczo. Ale pewnie mi tego od tak nie przepisze, a na wlasną reke nie chce brac. Miala ktoras tak, ze po poronieniu dostala leki rozrzedzajace krew "na wszelki wypadek"? Badania w tym kierunku bede chciala sobie zrobic, ale nawet nie wiem jakie konkretnie, wiec licze na to, ze mi doradzi.. Tylko ze na wyniki trzeba czekac 2 tyg noo i to jest kupa czasu :/
Myslicie juz o USG prenatalnym? Zapisała sie juz ktoras z Was? Bo to chyba taki czas ze dobrze by bylo sie zapisywac, bo terminy odlegle, a przynajmniej u mnie. Dzisiaj bede chciala sie zapisac jak wszystko bedzie ok
@MarMo tez miewam bardzo glupie sny, raz mi sie śniła wkładka cala we krwi, ostatnio czarna suknia, jakby ślubna, no podswiadomosc niestety tak odreagowuje, ale nie ma co w to wierzyc
@inka.jestem, obyś na wizycie zobaczyla juz jak najwięcej i mogla mężowi dac piekne zdjęcie ale bedzie mial niespodzianke kurcze podziwiam ze wytrzymujesz z trzymaniem języka za zębami
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie chodzi o to czy jest pojedyncza ciaza czy może mnoga ... Na płeć dużo za wszenieJak to? Poznasz już płeć?