W optyku to raczej spokojna praca na szczęście. Ja boję się tego jednego dźwignia, kiedy muszę położyć dziecko do łóżeczka.Ja pracuje w optyku. Mam zamiar pracować tyle ile bede potrafiła :-)
reklama
MarMo
Fanka BB :)
A czy lozeczko nie ma wyjmowanych szczebelkow? Ja tak klade swojego synka, czyli wchodzi samW optyku to raczej spokojna praca na szczęście. Ja boję się tego jednego dźwignia, kiedy muszę położyć dziecko do łóżeczka.
Ma wyjmowane, ale ona płacze i nie chce sama zasypiać, tylko na kolanach. Jak wstaje to już sama wychodzi.A czy lozeczko nie ma wyjmowanych szczebelkow? Ja tak klade swojego synka, czyli wchodzi sam
pudrowaona5
Nie musze ma prawie 3 latka jest samodzielny; ) nie mam z tym problemuJa też jestem niania. W jakim wieku jest dziecko którym się opiekujesz? Musisz go dźwigać?
Tego się trzymam, nie ma innej opcji
A jesteś pewna, że można pić zieloną herbatę w ciąży? Ja słyszałam, że nie.
Piotrusiowa
Dziewczyny z tym paleniem czy piciem w ciąży i zdrowymi dziećmi to ja tak nie do końca w to wierzę. Owszem dziecko fizycznie zdrowe, ale poźniej mogą pojawić się problemy innego rodzaju: brak koncentracji, gorsze przyswajanie wiedzy, problemy z pamięcią, itp. I potem problemy w szkole np... Oczywiście oby tych problemów było jak najmniej albo wcale najlepiej, ale różnie to bywa, a dzieci palaczy i smakoszy alkoholu w jednak większym odsetku mają takie właśnie problemy w późniejszym funkcjonowaniu.
Praca. Pracuję w urzędzie, wiec ciężko nie jest. Ale wróciłam pod koniec stycznia dopiero po pierwszej ciąży i nie wyobrażam sobie już L4 brać. Z drugiej strony ile kasy do przodu, bo teraz opiekunce przecież płacę.
Praca. Pracuję w urzędzie, wiec ciężko nie jest. Ale wróciłam pod koniec stycznia dopiero po pierwszej ciąży i nie wyobrażam sobie już L4 brać. Z drugiej strony ile kasy do przodu, bo teraz opiekunce przecież płacę.
MarMo
No tak.. To faktycznie troche klopot. Moj ginekolog powiedzial ze jak z ciaza jest wszystko ok to mozna "pole obrabiac" i nic sie nie stanie...Ma wyjmowane, ale ona płacze i nie chce sama zapypiać, tylko na kolanach. Jak wstaje to już sama wychodzi.
Carmen24l
PowiedZmy,ze bez szaluA jak objawy :-)?
Czuje sie "normalnie" wczoraj lekko mnie ciagnely wiezadla ??? Chyba tak to sie nazywa [emoji16]
Hmmm to trochę mnie pocieszyłaś dziękuję.No tak.. To faktycznie troche klopot. Moj ginekolog powiedzial ze jak z ciaza jest wszystko ok to mozna "pole obrabiac" i nic sie nie stanie...
KaSia86
Bo w suwaczkach (przynajmniej w aplikacji) zmienia się co 3 dni [emoji6]A na moim suwaczku nie zmienia się liczba ciągle mam 5tc +1d niewiem czemu....
reklama
KaSia86
Ja ostatnio też zafundowałam sobie lody z najlepszej lodziarni w moim mieście- pistacja i słony karmel uwielbiam [emoji173][emoji23]A ja zjadłam lodyyyy i tak mi dobrze teraz [emoji509][emoji509][emoji509][emoji509][emoji509]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017