reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Jestem po wizycie:) serduszko biło że hej, wg usg maluszek ma nie 6t0d ale 6t4d więc termin porodu przesuwa mi się na 10.11:) poza tym moja ginka ma wreszcie usg 4d, nie będę musiała jeździć do opola. Jestem taka szczęśliwa :)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd jesteś? Bo ja właśnie z opola[emoji1]
Dziękuję i zazdroszczę, bo ja mam dopiero 4 tydzień, 3 tydzień 5 dzień. Także muszę cierpliwie czekać, a ciężko ;)

Ankuś każda z nas tutaj próbuje na maxa uzbroić się w cierpliwość :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Witam nowe przyszłe mamusie :-)
Ile pozytywnych wiadomości dziś i bijących mocno serduszek, oby tak dalej :-)
Ja też jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć czy wszystko ok.
W Irlandii niestety nie podtrzymują ciąży, nie dają luteiny czy duphastonu, przed 12 tygodniem nie traktują ciąży " poważnie" bo wszystko się może zdarzyć. Przykre to...
Ja dopiero siadlam na chwilę i zaraz zmykam spać, pobudka o 5:40 do pracy, powrót ok 16:30-17, gotowanie, kolacja, zabawy z dziećmi, pranie, sprzątanie, kąpiel, usypianie maluchów ( które ostatnio nie chcą spać ) no i co najmniej dwie pobudki w nocy bo synek dalej się budzi na cyca. No ale nic, nie narzekam ;-) do jutra :-)

Hej!
Gratuluje udanych wizyt :) takich wiadomości nam potrzeba :)

Witam tez nowa Mamusie :)

@MarMo współczuje stresu z krwiakiem, ale oszczędny tryb życia plus leki na pewno pomogą. Może już na następnej wizycie nie będzie po nim śladu.

Ja mam wizytę jutro. To będzie 6+6 tc, ale według owulacji ok 6+3tc. Zobaczymy :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam się z rana,
Zaczynają mnie drażnić zapachy. Głównie to smażone mięso. Fuujjj.
Witam nowe mamy. Dla tych co nowych mam przypomnę że ja poroniłam 2 razy. Obecnie jestem w 4 ciąży i wierzę, że i tym razem będzie wszystko ok. Mam już przekochana 2 letnia córeczkę :)

A może owulka Ci się przesunela? U mnie nie widzieli pęcherzyka bardzo długo. A po tyg było już serduszko [emoji173].

Dziewczyny jak Wasza waga? Ja schudłam już 4 kg.. Przez te mdłości jeść się nie da.. :(

zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]

Zazdroszczę! Ja ogólnie mam nadwagę i chciałabym mało pRzytyć ale do końca niewiem jak to zrobić. Z synem przytylam 26 kg :/

Dziewczyny czy farbujecie lub zamierzacie farbowac wlosy?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie będę farbowac

reklama
Witam nowe mamy!
Dzisiaj w końcu wizyta u lekarza:)
Od kilku dni budzę się w nocy tak od 3 co godzine :/ i czuje że się wyspałam, do tego jeszcze macica uciska już na pęcherz.. oby do listopada :)

Do góry