Dziękuję i zazdroszczę, bo ja mam dopiero 4 tydzień, 3 tydzień 5 dzień. Także muszę cierpliwie czekać, a ciężkoZapraszamy i gratulacje [emoji323]!
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
reklama
gabrika
Fanka BB :)
Ankuś każda z nas tutaj próbuje na maxa uzbroić się w cierpliwośćDziękuję i zazdroszczę, bo ja mam dopiero 4 tydzień, 3 tydzień 5 dzień. Także muszę cierpliwie czekać, a ciężko
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, wiem próbuje Was trochę nadrobić, poczytać, ale dużo tych postówAnkuś każda z nas tutaj próbuje na maxa uzbroić się w cierpliwość
akpuroks
A skąd jesteś? Bo ja właśnie z opola[emoji1]Jestem po wizycie serduszko biło że hej, wg usg maluszek ma nie 6t0d ale 6t4d więc termin porodu przesuwa mi się na 10.11 poza tym moja ginka ma wreszcie usg 4d, nie będę musiała jeździć do opola. Jestem taka szczęśliwa
Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję i zazdroszczę, bo ja mam dopiero 4 tydzień, 3 tydzień 5 dzień. Także muszę cierpliwie czekać, a ciężko
Ankuś każda z nas tutaj próbuje na maxa uzbroić się w cierpliwość
Izabella81
Witam nowe przyszłe mamusie :-)
Ile pozytywnych wiadomości dziś i bijących mocno serduszek, oby tak dalej :-)
Ja też jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć czy wszystko ok.
W Irlandii niestety nie podtrzymują ciąży, nie dają luteiny czy duphastonu, przed 12 tygodniem nie traktują ciąży " poważnie" bo wszystko się może zdarzyć. Przykre to...
Ja dopiero siadlam na chwilę i zaraz zmykam spać, pobudka o 5:40 do pracy, powrót ok 16:30-17, gotowanie, kolacja, zabawy z dziećmi, pranie, sprzątanie, kąpiel, usypianie maluchów ( które ostatnio nie chcą spać ) no i co najmniej dwie pobudki w nocy bo synek dalej się budzi na cyca. No ale nic, nie narzekam ;-) do jutra :-)
Ile pozytywnych wiadomości dziś i bijących mocno serduszek, oby tak dalej :-)
Ja też jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć czy wszystko ok.
W Irlandii niestety nie podtrzymują ciąży, nie dają luteiny czy duphastonu, przed 12 tygodniem nie traktują ciąży " poważnie" bo wszystko się może zdarzyć. Przykre to...
Ja dopiero siadlam na chwilę i zaraz zmykam spać, pobudka o 5:40 do pracy, powrót ok 16:30-17, gotowanie, kolacja, zabawy z dziećmi, pranie, sprzątanie, kąpiel, usypianie maluchów ( które ostatnio nie chcą spać ) no i co najmniej dwie pobudki w nocy bo synek dalej się budzi na cyca. No ale nic, nie narzekam ;-) do jutra :-)
Hej!
Gratuluje udanych wizyt takich wiadomości nam potrzeba
Witam tez nowa Mamusie
@MarMo współczuje stresu z krwiakiem, ale oszczędny tryb życia plus leki na pewno pomogą. Może już na następnej wizycie nie będzie po nim śladu.
Ja mam wizytę jutro. To będzie 6+6 tc, ale według owulacji ok 6+3tc. Zobaczymy
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Gratuluje udanych wizyt takich wiadomości nam potrzeba
Witam tez nowa Mamusie
@MarMo współczuje stresu z krwiakiem, ale oszczędny tryb życia plus leki na pewno pomogą. Może już na następnej wizycie nie będzie po nim śladu.
Ja mam wizytę jutro. To będzie 6+6 tc, ale według owulacji ok 6+3tc. Zobaczymy
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Witam się z rana,
Zaczynają mnie drażnić zapachy. Głównie to smażone mięso. Fuujjj.
Witam nowe mamy. Dla tych co nowych mam przypomnę że ja poroniłam 2 razy. Obecnie jestem w 4 ciąży i wierzę, że i tym razem będzie wszystko ok. Mam już przekochana 2 letnia córeczkę
Zaczynają mnie drażnić zapachy. Głównie to smażone mięso. Fuujjj.
Witam nowe mamy. Dla tych co nowych mam przypomnę że ja poroniłam 2 razy. Obecnie jestem w 4 ciąży i wierzę, że i tym razem będzie wszystko ok. Mam już przekochana 2 letnia córeczkę
Mimi2330
A może owulka Ci się przesunela? U mnie nie widzieli pęcherzyka bardzo długo. A po tyg było już serduszko [emoji173].
Dziewczyny jak Wasza waga? Ja schudłam już 4 kg.. Przez te mdłości jeść się nie da..
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Zazdroszczę! Ja ogólnie mam nadwagę i chciałabym mało pRzytyć ale do końca niewiem jak to zrobić. Z synem przytylam 26 kg :/
Dziewczyny czy farbujecie lub zamierzacie farbowac wlosy?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie będę farbowac
reklama