reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Kurcze ja farbuje rudosciami a ich wada to szybkie schodzenie. Więc teraz nie dosyć że mam odrosty to jeszcze wyblakle :( no nic trzeba się przemeczyc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe listopadowe mamy. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego zacnego grona ;). Niestety czas, a raczej jego brak nie pozwoli mi przeczytać wszystkich Waszych postów.

To kilka słów o mnie. Jestem grudniową mamą (2015) :) Mam 32 lata. Termin na 24.11. Ale z tym jeszcze pewności nie mam, bo jestem po laparoskopii i leczeniu tabletkami anty i to byl mój pierwszy cykl i jakiś taki dziwny. Nie wiem kiedy owulacja była, ani właściwie ile trwał. Do lekarza wybieram się za jakieś 2 tyg.

No to tak po krótce... Życzę Wam wszystkim spokojnych 9-ciu miesięcy i samych szczęśliwych rozwiązań.

A co do farbowania... Mialam iść do fryzjera 1.04, ale odpuszczam do końca 1 trymestru. Będę mieć na święta odrosty długie jak od morza do Tatr, ale trudno ;)

Witajcie ja szybciutko... Zarodek 6mm widoczna akcja serduszka niestety pani doktor nie dala mi nawet mozliwosci zobaczyc a co dopiero uslyszec serduszka nastepna wizyta 30.03 u mojej lekarki wiec bedzie lepiej ... Odetchnelam z ulga aha i dzis mam 6tydzien i 2dzien wiec wszystko ok i wg miesiaczki i wg usg
Ooo czyli jest nadzieja ze i ja co zobacze w piątek [emoji7]

Gratki,ze wszystko dobrze

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Wspaniale :):):)

Cieszę się z Wami dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie, oby do końca było już tylko tak wspaniale :)

A jednocześnie mam ogromne obawy... :( owulacje miałam 13.02., a w ubiegłym tygodniu nadal nie było serduszka... Czy to możliwe, aby ciąża była tak młoda? A może coś jest nie tak... :(:(
Sluchaj jezeli to bylo w zeszlym tyg to moze w tym juz cos widac. Jedz na IP i nabajeruj,ze jestes w ciąży i ze zle sie czujesz. Przy okazji czegos sie dowiesz [emoji4]

Sluchaj jezeli to bylo w zeszlym tyg to moze w tym juz cos widac. Jedz na IP i nabajeruj,ze jestes w ciąży i ze zle sie czujesz. Przy okazji czegos sie dowiesz [emoji4]

Mam wizytę w środę, to może nie będę tak panikować ;) uzbroje się w cierpliwość [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie:) serduszko biło że hej, wg usg maluszek ma nie 6t0d ale 6t4d więc termin porodu przesuwa mi się na 10.11:) poza tym moja ginka ma wreszcie usg 4d, nie będę musiała jeździć do opola. Jestem taka szczęśliwa :)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie.[emoji7][emoji7]

Mam wizytę w środę, to może nie będę tak panikować ;) uzbroje się w cierpliwość [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj jak nie widać do 9tc to jest problem. ja nie miałam w pierwszej ciąży w 10 tyg. Miałam zabieg. A Ty masz dopiero początek ciąży. Ja się modlilam by tym razem zobaczyć pęcherzyk bo druga miałam pozamaciczna..

Piotrusiowa witaj! :)

zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]

Hej dawno nie pisałam ja pawie wcale objawów nie mam.Dziś byłam po tygodniu na usg i nadal nie może inny lekarza usg stwierdzić ciąży lub jest bardzo wczesna ok 3 tydz.I jest coś co może sugerować i pecherzyk .ma 4,5mm.W którym tyg ciąży miałyście takiej wielkości pęcherzyk?
U mnie w 5t1d pęcherzyk miał 5mm, tydzień później już 13mm, ciałko żółte i mini fasolka [emoji4]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
Do góry