Danielkowa
Fanka BB :)
To jestesmy trzy na termin 5.11. Ja swoj termin sama wyliczyłam więc nie wiem jak wydzie mojej lekarce Wybieram się albo w ten czwartek albo w najbluzszy poniedzialek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie ja szybciutko... Zarodek 6mm widoczna akcja serduszka niestety pani doktor nie dala mi nawet mozliwosci zobaczyc a co dopiero uslyszec serduszka nastepna wizyta 30.03 u mojej lekarki wiec bedzie lepiej ... Odetchnelam z ulga aha i dzis mam 6tydzien i 2dzien wiec wszystko ok i wg miesiaczki i wg usg
Wspaniale
Cieszę się z Wami dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie, oby do końca było już tylko tak wspaniale
A jednocześnie mam ogromne obawy... owulacje miałam 13.02., a w ubiegłym tygodniu nadal nie było serduszka... Czy to możliwe, aby ciąża była tak młoda? A może coś jest nie tak...
A może owulka Ci się przesunela? U mnie nie widzieli pęcherzyka bardzo długo. A po tyg było już serduszko [emoji173].
Dziewczyny jak Wasza waga? Ja schudłam już 4 kg.. Przez te mdłości jeść się nie da..
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Wspaniale
Cieszę się z Wami dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie, oby do końca było już tylko tak wspaniale
A jednocześnie mam ogromne obawy... owulacje miałam 13.02., a w ubiegłym tygodniu nadal nie było serduszka... Czy to możliwe, aby ciąża była tak młoda? A może coś jest nie tak...
Nie martw się na zapas, często zdarza się że ciąża jest młodsza bo owulacja mogła się przesunąć... U mnie jest różnica 4-5 dni i lekarz stwierdził że to przez moje długie (31-32dni) cykle... Poczekaj cierpliwie do kolejnej wizyty a napewno już będzie piękne serduszko [emoji173] Ja swoje usłyszałam w 7t2d dopiero [emoji4]Wspaniale