reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

To jestesmy trzy na termin 5.11. Ja swoj termin sama wyliczyłam więc nie wiem jak wydzie mojej lekarce Wybieram się albo w ten czwartek albo w najbluzszy poniedzialek.

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Witajcie ja szybciutko... Zarodek 6mm widoczna akcja serduszka niestety pani doktor nie dala mi nawet mozliwosci zobaczyc a co dopiero uslyszec serduszka nastepna wizyta 30.03 u mojej lekarki wiec bedzie lepiej ... Odetchnelam z ulga aha i dzis mam 6tydzien i 2dzien wiec wszystko ok i wg miesiaczki i wg usg

Wspaniale :):):)

Cieszę się z Wami dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie, oby do końca było już tylko tak wspaniale :)

A jednocześnie mam ogromne obawy... :( owulacje miałam 13.02., a w ubiegłym tygodniu nadal nie było serduszka... Czy to możliwe, aby ciąża była tak młoda? A może coś jest nie tak... :(:(

Ja już też po wizycie, lekarz naprawdę fajny i wiem już że dobrze wybrałam prowadzącego [emoji4] Zdjęcia usg nie brałam bo słaba jakość, ale mamy już 2,2cm i serduszko bijące jak szalone [emoji7][emoji173] Mężuś był razem na wizycie i ewidentnie się wzruszył [emoji23][emoji173]
Teraz mam dylemat czy robić tylko usg prenatalne czy jeszcze Pappa... no jestem zielona a decyzję już trzeba podjąć...

w57v3e3ktmvwxeii.png

A może owulka Ci się przesunela? U mnie nie widzieli pęcherzyka bardzo długo. A po tyg było już serduszko [emoji173].

Dziewczyny jak Wasza waga? Ja schudłam już 4 kg.. Przez te mdłości jeść się nie da.. :(

zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]

Cieszę się z Wami dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie, oby do końca było już tylko tak wspaniale :)

A jednocześnie mam ogromne obawy... :( owulacje miałam 13.02., a w ubiegłym tygodniu nadal nie było serduszka... Czy to możliwe, aby ciąża była tak młoda? A może coś jest nie tak... :(:(

Możliwe ze owulacja była później a jesli tak to w zeszłym tygodniu mogło być jeszcze ciut za wcześnie. Serce zaczyna bić około 22 dnia po zapłodnieniu. Spokojnie poczekaj do kolejnej wizyty. Głowa do góry

A może owulka Ci się przesunela? U mnie nie widzieli pęcherzyka bardzo długo. A po tyg było już serduszko [emoji173].

Dziewczyny jak Wasza waga? Ja schudłam już 4 kg.. Przez te mdłości jeść się nie da.. :(

zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]

zazdroszczę tym dziewczyną co chudną . Ja w obydwu ciążach przytyłam po 20 kilka kilo :p I przy tej ciąży jeszcze nie odczuwam mdłości a co dopiero mówić o wymiotach. W poprzednich tez nie wymiotowałam

Kochanie nie martw się ... kiedy masz następna wizytę ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak miło poczytać tak dobre newsy [emoji3][emoji3][emoji3]
Gratulki i oby tak dalej [emoji106]

Powodzenia ... kto idzie jutro ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nie martw się na zapas, często zdarza się że ciąża jest młodsza bo owulacja mogła się przesunąć... U mnie jest różnica 4-5 dni i lekarz stwierdził że to przez moje długie (31-32dni) cykle... Poczekaj cierpliwie do kolejnej wizyty a napewno już będzie piękne serduszko [emoji173] Ja swoje usłyszałam w 7t2d dopiero [emoji4]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Do góry