reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No to u mnie jest 8t4d więc może jeszcze te 1,5 tygodnia się przemęczę...

w57v3e3kfucyl84a.png
Oby zalecenia lekarza byly po twojej mysli ;)

reklama
Ja tez mam wieczorami taki brzuch :D ale to normalne, rozluźniają sie mięśnie brzucha, żeby sie przygotowywac na wzrost macicy, no i w talii przybieramy cm :) swoja droga, dużą sprawe robią tez wzdęcia. Ja sie juz nie moge doczekać aż bedzie tak ładnie widoczny <3

Kurcze dziewczyny, dostalam dzisiaj takiej nagłej biegunki, ze sie wystraszyłam nieźle. Oblały mnie poty, brzuch rozbolał (zoladek i jelita), gorąco mi sie zrobiło w momencie. Po tym jednorazowym incydencie jest ok, mam nadzieję ze to nie ma związku z czymś niedobrym, co może sie dziać :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To standard , mnie takie cos sie zdarzalo juz po domniemanyn zaplodnieniu. Choc ktos moze powiedziec ze to szybko i niemozliwe. U mnie jednak tak bylo i jeszcze takie ataki sracz...ki mnie męczą [emoji1][emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

To standard , mnie takie cos sie zdarzalo juz po domniemanyn zaplodnieniu. Choc ktos moze powiedziec ze to szybko i niemozliwe. U mnie jednak tak bylo i jeszcze takie ataki sracz...ki mnie męczą [emoji1][emoji1]

eoc973pftscitkc0.png
Uffff, no to mnie uspokoilaś, mozna wiec powiedzieć ze to byl taki niecodzienny objaw ciąży :D

A czy wy tez tak macie, ze macacie sobie po kilka razy dziennie piersi, zeby zobaczyć czy bolą ? [emoji23]

Uffff, no to mnie uspokoilaś, mozna wiec powiedzieć ze to byl taki niecodzienny objaw ciąży :D

A czy wy tez tak macie, ze macacie sobie po kilka razy dziennie piersi, zeby zobaczyć czy bolą ? [emoji23]

To mnie tez uspokoilyscie z tymi wizytamibw toalecie. Wiekszosc pisze ze ma zatwardzenie, a ja musze w nocy wstac i jeszcze rano tez. W dzien jest juz w miarę oki.

Karolka super beta :-) ja przyznam szczerze nigdy nie robiłam. Tu ( mieszkam w Irlandii) do 12 tygodnia nie uznają ciąży i nie dają nic na podtrzymanie, pierwsza wizyta w szpitalu i badania krwi są ok 13-14 tydzień. Dlatego pójdę prywatnie do polskiego ginekologa za tydzień, dwa.
U mnie brzuch po dwóch ciążach też wzdęty, szczególnie wieczorem. W pierwszej ciąży brzuch było widać dopiero po 20-tym tygodniu za to w drugiej już w 9 tym miałam spory

Ja nie muszę bo je czuje i bez tego [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry