reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

u mnie też w pracy ciężko
dyrektorka na wstępie podniosła ciśnienie, za tydzień z nią i dziećmi z przedszkola jade do C N Kopernik, jak jej powiedziałam, że tam nie dają przewodnika to podważyła moje kierownicze stanowisko, ale chyba doczytała sobie, bo po godzinie przyszła milsza z zaleceniem zpsikania sali płynem dezynfekcyjnym, całą wycieczkę będę w napięciu...czy któraś z Was była tam, fajnie tam jest?
potem chłopczyk zdjął sobie gacie i zaczął nimi wymachiwać przed grupą, poszedł nawet nie skruszony do "malychów" ale na szczęście po 20min poczuł skruche i z dziećmi uznaliśmy, że damy mu szanse na poprawe
także takie tam
piersi mnie znowu bolą
i mam chęć na tarte, zaraz zabieram się do roboty
W Koperniku jest super, ale współczuję zapanowania nad taką grupą dzieci- tam jest tak fajnie, że swego jednego ledwo upilnowałam [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
U Mnie wieczorami tez brzuszek wzdęty. Ale mam tak od zawsze, bo jestem drobnej budowy i jak cos zjem to od razu widac :)

Czesc dziewczyny.
Wczoraj nie mialam sily sie odezwać. Mdłości przez caly dzień. Codziennie rano wymioty, a wczoraj wieczorem takie mdłości, chyba dlatego że nie jadlam po obiedzie nic konkretnego.
Dzisiaj jestem najedzona wiec troche lepiej.
Bolal mnie dzis troche brzuch i krzyż. Za duzo nerwów w pracy i na nogach od 6.45. Wykoncza mnie te starszaki. Nic sie nie sluchaja, momentami jest tragicznie, nie wiem co robic.

u mnie też w pracy ciężko
dyrektorka na wstępie podniosła ciśnienie, za tydzień z nią i dziećmi z przedszkola jade do C N Kopernik, jak jej powiedziałam, że tam nie dają przewodnika to podważyła moje kierownicze stanowisko, ale chyba doczytała sobie, bo po godzinie przyszła milsza z zaleceniem zpsikania sali płynem dezynfekcyjnym, całą wycieczkę będę w napięciu...czy któraś z Was była tam, fajnie tam jest?
potem chłopczyk zdjął sobie gacie i zaczął nimi wymachiwać przed grupą, poszedł nawet nie skruszony do "malychów" ale na szczęście po 20min poczuł skruche i z dziećmi uznaliśmy, że damy mu szanse na poprawe
także takie tam
piersi mnie znowu bolą
i mam chęć na tarte, zaraz zabieram się do roboty
Pracujesz w przedszkolu? U mnie to najgorzej, że jestem taka nauczycielka dochodzaca do grupy maluchów i staszakow. Z maluszkami nie mam problemow, ale starszaki.. Brak mi slow..

@gabrika będzie dobrze! Pojdziesz na następna wizyte i na pewno zobaczysz swoje serduszko <3

Ja tez mam wieczorami taki brzuch :D ale to normalne, rozluźniają sie mięśnie brzucha, żeby sie przygotowywac na wzrost macicy, no i w talii przybieramy cm :) swoja droga, dużą sprawe robią tez wzdęcia. Ja sie juz nie moge doczekać aż bedzie tak ładnie widoczny <3

Kurcze dziewczyny, dostalam dzisiaj takiej nagłej biegunki, ze sie wystraszyłam nieźle. Oblały mnie poty, brzuch rozbolał (zoladek i jelita), gorąco mi sie zrobiło w momencie. Po tym jednorazowym incydencie jest ok, mam nadzieję ze to nie ma związku z czymś niedobrym, co może sie dziać :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry