reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

u mnie też w pracy ciężko
dyrektorka na wstępie podniosła ciśnienie, za tydzień z nią i dziećmi z przedszkola jade do C N Kopernik, jak jej powiedziałam, że tam nie dają przewodnika to podważyła moje kierownicze stanowisko, ale chyba doczytała sobie, bo po godzinie przyszła milsza z zaleceniem zpsikania sali płynem dezynfekcyjnym, całą wycieczkę będę w napięciu...czy któraś z Was była tam, fajnie tam jest?
potem chłopczyk zdjął sobie gacie i zaczął nimi wymachiwać przed grupą, poszedł nawet nie skruszony do "malychów" ale na szczęście po 20min poczuł skruche i z dziećmi uznaliśmy, że damy mu szanse na poprawe
także takie tam
piersi mnie znowu bolą
i mam chęć na tarte, zaraz zabieram się do roboty
W Koperniku jest super, ale współczuję zapanowania nad taką grupą dzieci- tam jest tak fajnie, że swego jednego ledwo upilnowałam [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
U Mnie wieczorami tez brzuszek wzdęty. Ale mam tak od zawsze, bo jestem drobnej budowy i jak cos zjem to od razu widac :)

Czesc dziewczyny.
Wczoraj nie mialam sily sie odezwać. Mdłości przez caly dzień. Codziennie rano wymioty, a wczoraj wieczorem takie mdłości, chyba dlatego że nie jadlam po obiedzie nic konkretnego.
Dzisiaj jestem najedzona wiec troche lepiej.
Bolal mnie dzis troche brzuch i krzyż. Za duzo nerwów w pracy i na nogach od 6.45. Wykoncza mnie te starszaki. Nic sie nie sluchaja, momentami jest tragicznie, nie wiem co robic.

u mnie też w pracy ciężko
dyrektorka na wstępie podniosła ciśnienie, za tydzień z nią i dziećmi z przedszkola jade do C N Kopernik, jak jej powiedziałam, że tam nie dają przewodnika to podważyła moje kierownicze stanowisko, ale chyba doczytała sobie, bo po godzinie przyszła milsza z zaleceniem zpsikania sali płynem dezynfekcyjnym, całą wycieczkę będę w napięciu...czy któraś z Was była tam, fajnie tam jest?
potem chłopczyk zdjął sobie gacie i zaczął nimi wymachiwać przed grupą, poszedł nawet nie skruszony do "malychów" ale na szczęście po 20min poczuł skruche i z dziećmi uznaliśmy, że damy mu szanse na poprawe
także takie tam
piersi mnie znowu bolą
i mam chęć na tarte, zaraz zabieram się do roboty
Pracujesz w przedszkolu? U mnie to najgorzej, że jestem taka nauczycielka dochodzaca do grupy maluchów i staszakow. Z maluszkami nie mam problemow, ale starszaki.. Brak mi slow..

@gabrika będzie dobrze! Pojdziesz na następna wizyte i na pewno zobaczysz swoje serduszko <3

Ja tez mam wieczorami taki brzuch :D ale to normalne, rozluźniają sie mięśnie brzucha, żeby sie przygotowywac na wzrost macicy, no i w talii przybieramy cm :) swoja droga, dużą sprawe robią tez wzdęcia. Ja sie juz nie moge doczekać aż bedzie tak ładnie widoczny <3

Kurcze dziewczyny, dostalam dzisiaj takiej nagłej biegunki, ze sie wystraszyłam nieźle. Oblały mnie poty, brzuch rozbolał (zoladek i jelita), gorąco mi sie zrobiło w momencie. Po tym jednorazowym incydencie jest ok, mam nadzieję ze to nie ma związku z czymś niedobrym, co może sie dziać :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry