reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Taaaaaak???? Ojej to niewiedzialam. Poprosiłam w aptece witaminy na 1 trymestr.... A czemu nie można?

Nie mówię, ze nie można :) tylko zobacz czy w ulotce nie masz napisane, ze dha od 13tc.

Z synem kojarzy mi się, ze od razu brałam witaminy z dha. Nic to nie zaszkodziło :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Hej!

@akpuroks i jak? Ból przeszedł? Pewnie za dużo pochodziłaś w ciągu dnia i stąd ten ból. PO nocy mam nadzieję, że jest lepiej.

@bananka8686 witaj :) To Twoja pierwsza ciąża? :)

@Emsi* całe szczęście, że już jutro będziesz mogła leniuchować.

Ja witam się kolejny dzień z katarem :(

Zaczęłam dziś 7 tc :D

Co więcej mam taki plan na cały weekend [emoji12]

Sól morska do noska ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie zaczął boleć brzuch jak na okres[emoji30] A tak miałam przy pierwszym poronieniu [emoji22]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png
:( oby to tylko chwilowe

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

@akpuroks i jak? Ból przeszedł? Pewnie za dużo pochodziłaś w ciągu dnia i stąd ten ból. PO nocy mam nadzieję, że jest lepiej.

@bananka8686 witaj :) To Twoja pierwsza ciąża? :)

@Emsi* całe szczęście, że już jutro będziesz mogła leniuchować.

Ja witam się kolejny dzień z katarem :(

Zaczęłam dziś 7 tc :D
Czy czujesz się ciazowo? Bo ja kurcze prócz wiekszej sennosci to nie bardzo ale u mnie 4tc+5 :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczynki! Faktycznie bol brzucha po nocy przeszedł[emoji36] Ciaza po poronieniu to jakiś koszmar- każdy symptom to strach. Nawet jak nic mi nie jest to też się boję. Jutro wizyta, w 6t1d, yupiiii
Ja już od 40min w pracy- jeszcze 6godz i weekend!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Do góry