reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hey bananka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

eoc973pftscitkc0.png
Hey Carmen:) fajnie, że jesteśmy tu razem:)
spać mi się chce już, ale walczę żeby się jeszcze nie położyć....coś bym porobiła tylko, że mi się nie chce he he:)

Podobno 1 mm... boję się że pęcherzyk może być pusty :( ale to miałabym jakieś niepokojące objawy, co?
Nie martw się, u mnie początkowo wychodziło że ciąża młodsza o 6 dni, ale maluszek nadrobił- i tak będzie w Twoim przypadku [emoji4] Przy pustym pęcherzyku nie dostrzegłby lekarz nawet kropeczki- wiem bo przerabiałam To, mimo typowo ciążowych objawów nie było nawet cienia zarodka czy ciałka żółtego... Więc głowa do góry, niedługo zobaczysz ślicznego Dzidziolka [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Też jestem już po wizycie, jest zarodek 2,2mm ale na tętno troszkę za wcześnie. Mam przyjść za 3 tygodnie, tylko jak wytrzymać tyle czasu...?
Pierwszy raz byłam u tej gin, ale bardzo fajna, urodziła się w listopadzie i jej córka jest z listopada także jesteśmy sobie przeznaczone
Gratuluję [emoji173] Super wiadomość [emoji7]

w57v3e3kfucyl84a.png

Hej!

@akpuroks i jak? Ból przeszedł? Pewnie za dużo pochodziłaś w ciągu dnia i stąd ten ból. PO nocy mam nadzieję, że jest lepiej.

@bananka8686 witaj :) To Twoja pierwsza ciąża? :)

@Emsi* całe szczęście, że już jutro będziesz mogła leniuchować.

Ja witam się kolejny dzień z katarem :(

Zaczęłam dziś 7 tc :D

reklama
Do góry