reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Też jestem już po wizycie, jest zarodek 2,2mm ale na tętno troszkę za wcześnie. Mam przyjść za 3 tygodnie, tylko jak wytrzymać tyle czasu...?
Pierwszy raz byłam u tej gin, ale bardzo fajna, urodziła się w listopadzie i jej córka jest z listopada także jesteśmy sobie przeznaczone

reklama
Witaj @MarMo! :)

@oregano No i pięknie! 3tygodnie szybko zleca :) za 3tygodnie na usg będzie widac już prawdziwego Gumisia :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@gabrika musisz się przyzwyczaić :) już zawsze bedziesz się martwiła o ta mała kropeczke :)

MarMo A z kad ta pewność że to dziewczynka?
No wlasnie[emoji5] Daj znać który gin ma taki sprzęt, chyba się wybiorę do niego[emoji188]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Mamaginekolog twierdzi, ze serduszko musi być jak zarodek ma 6mm :)
Wdech-wydech. Dzidziuś potrzebuje czasu i spokojnej Mamy :) Urośnie! :) za tydzień będziesz widziała pulsująca kropeczke.

Czasami to tylko kwestia 48godzin

Ja jeszcze tez niczego nie widzialam, nic nie wiem...... okaze sie za tydzien

eoc973pftscitkc0.png

reklama
Do góry