reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, mam nadzieję, że wszytkie bety będą idealne a i pęcherzyki się zapełnią :)

W poprzedniej ciąży miałam przeczucie, że będzie chłopak i się sprawdziło, teraz bym wolała dziewuszkę do kompletu i liczę, że los będzie mi sprzyjać :D

Padam, lecę spać!

Kochane nie zamartwiajcie sie bo nic wam to nie da tylko odwrotnie nawet przestałam juz czytać internet żeby sie nie stresować na kolejna wizytę ide 7 tygodnia tez

Bedzie wszystko dobrze !! [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tego samego zdania, obsesyjne doszukiwanie się objawów i kontrola to nie dla mnie. Moja pierwsza wizyta za tydzień:)

@Karolka2106 trzymam kciuki, zeby pecherzyk sie rozwinął! :)
Ja dziewczyny wlasnie zaliczylam pierwsze wymioty z samego rana.. Jest mi tak niedobrze! :( i tak przez caly dzień.. I tak jak piszecie trzeba jesc co 2-3 godz bo takto nie da sie funkcjonowac. Nie wiem jak ja dzisiaj wytrzymam w pracy.. :(

reklama
Cześć!!

@Karolka2106 ja nie wiem co ten lekarz! Masz piękny pęcherzyk przygotowany pod zarodeczek.
Ja byłam u gina w 4tc, a dokładnie w 3tc 5dn (ze względu na pracę i l4). W tym samym dniu zrobiłam beta hcg,która wynosiła 1177. Byłam przekonana, że nic nie zobaczymy na USG, ale była malutka kropeczka na 4mm. Gin zbadała mnie i pogratulowała wczesnej ciąży.
Na moje oko u Ciebie wszystko jest ok!. Oczywiście zrób betę i przyrost dla własnego spokoju.
I zobacz jak @KaSia86 miała. U Ciebie będzie tak samo.

@caltha jest mi bardzo przykro, że musisz przechodzić przez ten stres :( Oby to wina później owulacji i będzie piękny przyrost bety. Trzymam bardzo mocno kciuki!

@sylwkaq90 biedna :( ale to znaczy, że dziudziś ma się świetnie, jeśli to choć trochę Cię pocieszy.... Staraj się przygryźć cokolwiek co 2-3 godziny.

@Emsi* jak tam w pracy? Trochę mniej Cię eksploatowali?

Witam nowe listopadowe mamy :)

Do góry