reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@KaSia86 oj tak, jak zobaczę serduszko to będę dużo spokojniejsza :)

@Antonia2016 46 dzień cyklu. Jakbym mogła też bym rzadziej chodziła, ale ze względu na tamte poronienie wolę chyba jednak chodzić częściej i w miarę kontrolować sytuację.

Ginekolog powiedział żeby zrobić betę jutro i w poniedziałek ale zrobię też po 48 h w piątek i zobaczę jaki przyrost.

reklama
Tylko coś mi się nie zgadza bo ostatnia betę robiłam w tamtą środę i była 314.29 więc prawie tydzień później powinna już być dużo wyższa... co by mówiło o tym że jednak to powinien być bardziej zaawansowany tydzień ciąży.

@KaSia86 trochę mnie podniosłas na duchu.
Ponoć jakikolwiek pęcherzyk może być widoczny dopiero od bety powyzej 1000.

Ile dni po owu jestes?
Ja 26 dni po owulacji mialam usg. Ale implantacje tez mialam szybko, bo test pozytywny juz w 21 dniu cyklu. A ty w 21 dniu cyklu pewnie jeszcze owu nie miałas.

@caltha a jaką masz betę?
Wiem ze nie sprawdziłaś przyrostu, bo babki z labo dały ciała, ale nie pamietam tej wartosci. Czytalam, ze pęcherzyk mozna uwidocznić na USG gdy beta wynosi ponad 1000.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
240, więc bardzo malutko, powinno być dużo więcej na tym etapie.
Lekarz dziwny, bo powinien zlecić bhcg co 2dni a znowu dał na jedną. Zrobię jutro i w piątek, żeby mieć pewność. Kondycję mam zerową :(

reklama
Witam dziewczyny, apetyt mam niesamowity, nadal głównie mięso...
jutro mówimy starszej córeczce, nie mogę się doczekać:)

Do góry