reklama
Gratulujemy z Anastazją superDziewczyny gratulacje :-)
Ja też już po :-). W nocy ok 2:40 odeszły mi wody, ok 3:30 byliśmy w szpitalu, na porodowce o 4:15 i 4:47 urodziłam :-) 37+1tc, młoda waży 2900g :-)
Paulinaa25
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje :-)
Ja też już po :-). W nocy ok 2:40 odeszły mi wody, ok 3:30 byliśmy w szpitalu, na porodowce o 4:15 i 4:47 urodziłam :-) 37+1tc, młoda waży 2900g :-)
wow! co tu się dzieje?! wielkie GRATULACJE! dużo sił i zdrówka dla Was! :*
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
Gratulacje: ) Dużo zdrowia dla ciebie jak i dla dziecka: )Dziewczyny gratulacje :-)
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Gr
Kurcze dziewczyny jeszcze nam się listopad nie zaczął, a tu jeden poród za drugim
GratulacjeDziewczyny gratulacje :-)
Kurcze dziewczyny jeszcze nam się listopad nie zaczął, a tu jeden poród za drugim
karolyn1987
Fanka BB :)
Madzia u mnie było to samo szczególnie w 3 i 4 dobie. Jak wróciliśmy do domu to maly normalnie się budził na karmienie. Jeśli się martwisz to zapytaj poloznejDziewczyny ile noworodki śpią? Nie pamietam kurde, a mała praktycznie się nie budzi.
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej,
Gratuluję wszystkich listopadowych dzieciaczków
Zaraz utworzę nowy temat z listą i drugi z galerią maluszków
Prześlijcie mi na priv dane tzn date urodzenia, godzinę, wagę i długość dzieciaków
Te z Was które chcą żeby zdjęcia ich dzieci były w galerii mogą wysłać mi je na priv lub na fb
Gratuluję wszystkich listopadowych dzieciaczków
Zaraz utworzę nowy temat z listą i drugi z galerią maluszków
Prześlijcie mi na priv dane tzn date urodzenia, godzinę, wagę i długość dzieciaków
Te z Was które chcą żeby zdjęcia ich dzieci były w galerii mogą wysłać mi je na priv lub na fb