bejbi
Fanka BB :)
Oo...Sopek, Izabella81 wspaniałe wieści, gratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytałam mimo ze jest wszystko ok, powiedziała ze tak może być przez to ze jeszcze 3 tyg do terminu, ale jakoś mnie to nie uspokoiło. Mała ma 10 pkt i jest silna bardzo, bo jak ja kładę na brzuchu to ja podnosi(jak ja przebieram to się budzi), ale tak to śpi praktycznie cały czas. Pocieszyłas mnie, bo już zaczęłam się martwićMadzia u mnie było to samo szczególnie w 3 i 4 dobie. Jak wróciliśmy do domu to maly normalnie się budził na karmienie. Jeśli się martwisz to zapytaj poloznej
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje, bo z karmieniem tez jest lipaU mnie było to samo nie stresuj się. Mały też jest silny i też się podnosi jak leży na brzuchu. Moj w szpitalu nawet nie chciał piersi a w domu od razu zaczął ssac
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie w szpitalu wspomagalam mm bo nie chcialam siedziec Tydzien w zwiazku ze spadkiem wagi malego. W domu jakby mi dziecko podmienili. I zaczelo sie budzic i jesc z piersiDziękuje, bo z karmieniem tez jest lipa