reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Nic mi lekarz nie mówił o tym, że mam zrobić ten test. Z Tymkiem go nie miałam, a z Błażejem tak, ale myślałam że dlatego, że byłam strasznie gruba. Mam wizytę 12-tego, to zapytam. Dzięki za podpowiedź.

Nic mi lekarz nie mówił o tym, że mam zrobić ten test. Z Tymkiem go nie miałam, a z Błażejem tak, ale myślałam że dlatego, że byłam strasznie gruba. Mam wizytę 12-tego, to zapytam. Dzięki za podpowiedź.
Waga przy tym badaniu nie ma znaczenia, chodzi o to że dzięki temu badaniu wychodzi czy się ma cukrzyce ciążową, która jest bardzo niebezpieczna dla dziecka.

dobra tam, jak mi nie napisała ginka ile tej glukozy to jej wina, a mniej do przełknięcia to lepiej, chyba tym razem wezmę ze sobą szklankę i wodę przegotowaną w butelce, bo różnie może być
jak robiłam ją w ost. ciąży to był problem jak z kosmosu, chcę sobie tego zaoszczędzić:errr:

Jak ja robiłam ostatnio kazali mi mieć małą butelkę wody mineralnej niegazowanej i cytrynę. Wydaje mi się że miałam wtedy tą mniejszą glukozę ale nie pamiętam dokładnie.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja się mam z tą moja wrażliwością w ciąży. ...wszyscy którzy chcą mnie w ciazy oglądać bądź komentują mój brzuch, że jak na termin w listopadzie to duży,WSZYSCY ONI MNIE DENERWUJĄ:wściekła/y: skąd Ci ludzie się biorą:dry: albo dzisiaj podczas mojego 3 śniadania o 10 rano słyszę , nie jedz tyle bo będziesz gruba:oo2: normalnie nie wierzyłam w to co słyszałam :no2:
Ale sie zrobiłam wrażliwa :-p

Monia ja dostaję szału gdy ktoś mnie pyta ile przytyłam. W poprzedniej ciąży nawet nawrzeszczałam w 9 miesiącu na moją kuzynkę jak mnie o to spytała. Teraz w ogóle wszyscy mnie wkurzają, nieważne co mówią, mam takie dni że tylko na wszystkich warczę. Do tego od początku ciąży chyba nie było dnia żebym nie płakała. Płaczę na reklamach, gdy moje dziecko się uderzy. Na jej przedstawieniu na dzień mamy zalałam się łzami. Płaczę ze złości, zmęczenia, no z byle głupoty.

Ale ja się mam z tą moja wrażliwością w ciąży. ...wszyscy którzy chcą mnie w ciazy oglądać bądź komentują mój brzuch, że jak na termin w listopadzie to duży,WSZYSCY ONI MNIE DENERWUJĄ:wściekła/y: skąd Ci ludzie się biorą:dry: albo dzisiaj podczas mojego 3 śniadania o 10 rano słyszę , nie jedz tyle bo będziesz gruba:oo2: normalnie nie wierzyłam w to co słyszałam :no2:
Ale sie zrobiłam wrażliwa :-p

Monia nie przejmuj się tym co mówią inni, po prostu często jest tak że dużo osób jest zazdrosna że ktoś spodziewa się dziecka i dlatego są tak złośliwi:)

Monia ja dostaję szału gdy ktoś mnie pyta ile przytyłam. W poprzedniej ciąży nawet nawrzeszczałam w 9 miesiącu na moją kuzynkę jak mnie o to spytała. Teraz w ogóle wszyscy mnie wkurzają, nieważne co mówią, mam takie dni że tylko na wszystkich warczę. Do tego od początku ciąży chyba nie było dnia żebym nie płakała. Płaczę na reklamach, gdy moje dziecko się uderzy. Na jej przedstawieniu na dzień mamy zalałam się łzami. Płaczę ze złości, zmęczenia, no z byle głupoty.

To są po prostu hormony:) które z czasem miną

reklama
Dzień dobry dziewczyny.
Nowy dzień i do piątku juz niedaleko :)
Dzisiaj postaram się być mniej wyczulona :rolleyes2:
Dziewczyny to już lipiec ....ale fajnie:-) :) czy która z dziewczyn,które zostały tutaj na forum jest też na zamkniętym? Chodzi mi o Marikie, kojarzyjcie? Na początku, jak tylko byłam pilną czytelniczką, to trzymałam za nią mocno kciuki i nie ukrywam, że jestem ciekawa jak wszystko się u niej potoczyło, oczywiście będąc przekonana ,że jest ok. Czy któraś może wie co u niej :sorry:?

Do góry