Emsi*
Fanka BB :)
No wreszcie ... witaj !!! [emoji3]
Mam dokładnie to samo, tylko popołudniowe mdłości przerodziły się w mdłości całodzienne [emoji43] I mam strasznie wrażliwy nos- najbardziej śmierdzą mi odświeżacze powietrza i swoje ciuchy muszę prać bez płynu do płukania [emoji12]
Ja tez wieczorem odczuwam ale na szczęście przechodzi ... No i zapachy ble
Piękny widok [emoji173]️
Dobrze zrobiłaś ... niczym się nie martw, będzie dobrze a na pewno masz większe szanse na [emoji173]️ [emoji6]
Hej.Oficjalnie dołączam do Was :-) w sobotę miałam termin @ a dziś beta 484! :-) napiszcie proszę jak u was beta w podobnych dniach.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj witaj [emoji3]
A który masz dpo ?
Jestem po. Czekałam ponad godz. Nie miałam usg, a mam założona kartę ciąży [emoji15] kolejna wizyta za miesiąc. W LUX med system bardziej angielski widzę.... nie wiem co myśleć. Jestem zawiedziona trochę.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Dziwne ... Wszystko odwrotnie.... idź do innego. Miesiąc to długo...
Dziewczyny może któraś ogarnia. W związku z moimi przygodami powtarzam bete co 48 h i tak
7.03 -138
9.03 - 382
11.03 - 930
13.03 - 2172
Czy przyrost jest poprawny? Wizyta u lekarza dopiero w środę
Wyglada bardzo dobrze [emoji4] nie martw się kochana
@Majeczka85 mysle ze przyrost jest bardzo dobry.
@89Katia czemu on tego usg nie zrobil.. W jaki sposob stwierdzil ciaze!? Bez sensu..
@Antonia2016 kochana, witaj! :*
Mowicie o tych pecherzykach żółtkowych.. To ja tez mam zdjecie, a wyslalam wam bez.
@Emsi* jak sie czujesz?
Ja dziś blaza po pracy, wyciska ze mnie wszystkie soki :/ Na razie nic nie mówię dopóki nie zobaczę serducha ale nie wiem jak dam radę w takim pędzie. Wciąż myśle o fasolce i za wszelka cenę nie chce tak funkcjonować ... nawet nie ma kiedy zjeść [emoji35]
@gabrika a Ty jak sobie radzisz w korpo? Jak jest u Ciebie ? Bo widziałam, ze tez pisałaś, ze lekko nie jest ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom