reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie dziewczyny, ja również mojego synka mam w 90% procentach, jutro ma lekarz potwierdzić bądź zaprzeczyć :p chcem juz pokoik malować więc musi się określić! :) właśnie... Z kolorem dla chłopczyka mam spory problem, nie wiem jaki kolor wybrać do biało szarych mebli dzieciecych. A wasze chlopczyki jaki będą mieli kolor w pokoiku?

Ja też mam te same obawy i wtorkową wizytę. Mam jakieś dziwne przeczucie że z chłopca zrobiła się dziewczynka. :eek:
Ja też we wtorek wizyta ale obaw nie mam co do płci bo bez usg :(

A ja dzisiaj pospałam choć po drodze to ze 3 razy się obudziłam i tak przysypiałam.
Ja też zawsze chciałam dzieci na wiosnę i tak celowałam i udało się kwiecień i czerwiec, a tym razem to było teraz się decydujemy i ani chwili później. Wszystko jedno było czy będzie to końcówka roku.
Trzeba wstawać i szybko coś zjeść, bo niemiłe chwilę czekają mnie w toalecie.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja z rana;-)
Mnie listopad przeraza tylko z kwestii logistycznych bo starsza corcie so przedszkola trzeba transportowac:-/ a z malenstwem moze byc ciezko ale od czego sa babcie;-) wczoraj moj M dostal podwyzke:-) i stal sie kierownikiem budowy haha:-)
Mam nadzieje ze moja Amelka nie doatanie siusiaka 22czerwca.
Ja mam corke z 29czerwca;-)

Ja dzisiaj tylko się witam i zaraz szykowanko na komunię.

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie dziewczyny, ja również mojego synka mam w 90% procentach, jutro ma lekarz potwierdzić bądź zaprzeczyć [emoji14] chcem juz pokoik malować więc musi się określić! :) właśnie... Z kolorem dla chłopczyka mam spory problem, nie wiem jaki kolor wybrać do biało szarych mebli dzieciecych. A wasze chlopczyki jaki będą mieli kolor w pokoiku?
Starszy syn ma jasno zielony pokój A że jest on na poddaszu to na skosie ma wymalowane kolorowe paski

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej!!!
Ja też czerwcowa :) mnie zawsze zniechecalo w dzieciach jesienno-zimowych, że ciężko na spacer, wszyscy wokół chorują itd. Jakbym miała wybierać idealnie, to pewnie tak marzec/kwiecień :) Ale nie marudzę, bo wiecie że tu gdzie mieszkam pogoda zawsze taka sama :)
Jutro wizyta [emoji7][emoji7][emoji7] i teraz też się boję, że nie będzie córci, bo tamto wcześnie bardzo było podane... Ale wierzę w doświadczenie lekarza :D i mąż jutro wraca!!! Więc jestem już radosna i podekscytowana jak skowronek ;)
Zaraz jadę po gości, przyjeżdżają do nas znajomi na cały tydzień. I to nieszczęśliwie dzień przed moim m. Wiecie jak się cieszymy, że po miesięcznej rozlace będziemy mieć kogoś w domu :/ i my nie mamy bana na przytulanki! :)
Miłej niedzieli wszystkim!

p19uskjojbeqaxq5.png

Witajcie dziewczyny, ja również mojego synka mam w 90% procentach, jutro ma lekarz potwierdzić bądź zaprzeczyć :p chcem juz pokoik malować więc musi się określić! :) właśnie... Z kolorem dla chłopczyka mam spory problem, nie wiem jaki kolor wybrać do biało szarych mebli dzieciecych. A wasze chlopczyki jaki będą mieli kolor w pokoiku?

Mi się podobają biało szare ściany i żółte dodatki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!!!
Ja też czerwcowa :) mnie zawsze zniechecalo w dzieciach jesienno-zimowych, że ciężko na spacer, wszyscy wokół chorują itd. Jakbym miała wybierać idealnie, to pewnie tak marzec/kwiecień :) Ale nie marudzę, bo wiecie że tu gdzie mieszkam pogoda zawsze taka sama :)
Jutro wizyta [emoji7][emoji7][emoji7] i teraz też się boję, że nie będzie córci, bo tamto wcześnie bardzo było podane... Ale wierzę w doświadczenie lekarza :D i mąż jutro wraca!!! Więc jestem już radosna i podekscytowana jak skowronek ;)
Zaraz jadę po gości, przyjeżdżają do nas znajomi na cały tydzień. I to nieszczęśliwie dzień przed moim m. Wiecie jak się cieszymy, że po miesięcznej rozlace będziemy mieć kogoś w domu :/ i my nie mamy bana na przytulanki! :)
Miłej niedzieli wszystkim!

p19uskjojbeqaxq5.png

A ja patrze na to tak że nasze dzieci urodzone w listopadzie na przyszłe lato już będą same siedziały:) i właśnie wtedy będą wszystkiego ciekawe i będzie można z nimi dużo spędzać na dworze, piaskownice, huśtawki :) ja mieszkam nad morzem więc dzidzia nudzić się nie będzie :) a nasze zimy nie takie straszne:) najważniejsze że maleństwa mamy w brzuszkach :)

Do góry