reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ach rozumiem. Ja mam niskie zawsze, wiec często zanim wezmę tabletkę lub kolejna pije kawę i często przechodzi.
Może spróbuj tych okładów, jak itucha sugeruje . Jak się będzie rozkręcać to kolejny paracetamol. Migrena to jest koszmar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No koszmar... Głowa dalej ćmi Ale radzę sobie narazie bez leków... Oby tak dalej [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
kawa z cytryną- ciśnieniem się nie martw, bo w ciąży niebezpieczne jest nadciśnienie, ale z dolnym powyżej 140, kawa raczej Ci aż tak nie podniesie. No i chodzi o ciśnienie, które się utrzymuje długo, a nie chwilowe spowodowane chorobą czy wysiłkiem

okłady na czoło z surowych ziemniaków- kroisz w grube plastry i przykładasz

kciuki za wizytujące dziś @Bezkonserwantow @89Katia
O ziemniakach nie słyszałam... A nie zczernieje mi czoło? [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasiu, szkoda mi Cię :( Ja nawet nie wiem co to znaczy ból głowy, nigdy mnie nie bolała.
Dziewczyny, ale robicie mi smaki ;p za mną też łażą pierogi, w środę będę robić ruskie, a dziś chyba kapustę zasmażaną sobie strzelę:D

O ziemniakach nie słyszałam... A nie zczernieje mi czoło? [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png
nie, ale ziemniak się ugotuje, w wersji hard wyjdą chipsy solone ;)
a poważnie mi pomagało, nawet leki od neurologa na receptę nie a te ziemniaki i kawa z sokiem. cytryny tak
a miałam ból do wymiotów i paraliżu mięśni twarzy

Dziewczyny doradźcie proszę!

Mam umówione 2 terminy wizyty u gin: na dzisiaj i na czwartek. I zastanawiam się kiedy iść o_O Jestem mniej więcej 28 dni po owu, chciałabym oczywiście zobaczyć serduszko...

Pisałam do gin, ale nie odpisuje a dzisiejsza wizyta miałaby odbyć się o 13:40. Co byście zrobiły na moim miejscu?
Ja bym pewnie nie wytrzymała do czwartku, ale jestem mega niecierpliwa [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja już kończę 7my tydzień i już mega się niercierpliwię... Chyba jednak pójdę dzisiaj!
Ale 7 tydzień z OM? Jeśli tak to za wcześnie.. ja tak miałam itak naprawdę było momentami słyszalne delikatne bucie zatarte szumami.. Może będzie u Ciebie inaczej ale tu jeden dzień może zmienić bardzo dużo. Powiedzenia [emoji8]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

reklama
Kasiu, szkoda mi Cię :( Ja nawet nie wiem co to znaczy ból głowy, nigdy mnie nie bolała.
Dziewczyny, ale robicie mi smaki ;p za mną też łażą pierogi, w środę będę robić ruskie, a dziś chyba kapustę zasmażaną sobie strzelę:D
Już jest lepiej, ale jeszcze ze dwa dni pomęczy takie ćmienie... Ważne że daję radę bez leków [emoji6]
Pierogi ruskie miałam w sobotę- pyyyycha, Nie mogłam się najeść [emoji7]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry