reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ach rozumiem. Ja mam niskie zawsze, wiec często zanim wezmę tabletkę lub kolejna pije kawę i często przechodzi.
Może spróbuj tych okładów, jak itucha sugeruje . Jak się będzie rozkręcać to kolejny paracetamol. Migrena to jest koszmar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No koszmar... Głowa dalej ćmi Ale radzę sobie narazie bez leków... Oby tak dalej [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
kawa z cytryną- ciśnieniem się nie martw, bo w ciąży niebezpieczne jest nadciśnienie, ale z dolnym powyżej 140, kawa raczej Ci aż tak nie podniesie. No i chodzi o ciśnienie, które się utrzymuje długo, a nie chwilowe spowodowane chorobą czy wysiłkiem

okłady na czoło z surowych ziemniaków- kroisz w grube plastry i przykładasz

kciuki za wizytujące dziś @Bezkonserwantow @89Katia
O ziemniakach nie słyszałam... A nie zczernieje mi czoło? [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasiu, szkoda mi Cię :( Ja nawet nie wiem co to znaczy ból głowy, nigdy mnie nie bolała.
Dziewczyny, ale robicie mi smaki ;p za mną też łażą pierogi, w środę będę robić ruskie, a dziś chyba kapustę zasmażaną sobie strzelę:D

O ziemniakach nie słyszałam... A nie zczernieje mi czoło? [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png
nie, ale ziemniak się ugotuje, w wersji hard wyjdą chipsy solone ;)
a poważnie mi pomagało, nawet leki od neurologa na receptę nie a te ziemniaki i kawa z sokiem. cytryny tak
a miałam ból do wymiotów i paraliżu mięśni twarzy

Dziewczyny doradźcie proszę!

Mam umówione 2 terminy wizyty u gin: na dzisiaj i na czwartek. I zastanawiam się kiedy iść o_O Jestem mniej więcej 28 dni po owu, chciałabym oczywiście zobaczyć serduszko...

Pisałam do gin, ale nie odpisuje a dzisiejsza wizyta miałaby odbyć się o 13:40. Co byście zrobiły na moim miejscu?
Ja bym pewnie nie wytrzymała do czwartku, ale jestem mega niecierpliwa [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja już kończę 7my tydzień i już mega się niercierpliwię... Chyba jednak pójdę dzisiaj!
Ale 7 tydzień z OM? Jeśli tak to za wcześnie.. ja tak miałam itak naprawdę było momentami słyszalne delikatne bucie zatarte szumami.. Może będzie u Ciebie inaczej ale tu jeden dzień może zmienić bardzo dużo. Powiedzenia [emoji8]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

reklama
Kasiu, szkoda mi Cię :( Ja nawet nie wiem co to znaczy ból głowy, nigdy mnie nie bolała.
Dziewczyny, ale robicie mi smaki ;p za mną też łażą pierogi, w środę będę robić ruskie, a dziś chyba kapustę zasmażaną sobie strzelę:D
Już jest lepiej, ale jeszcze ze dwa dni pomęczy takie ćmienie... Ważne że daję radę bez leków [emoji6]
Pierogi ruskie miałam w sobotę- pyyyycha, Nie mogłam się najeść [emoji7]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry