reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny wy wszystkie liczylyscie tydzień ciąży z kakendarzykiem ?? Pozniej jednak na usg jest roznica o 2 tyg ??
Ja ide dopiero 24 marca i boję sie, że nic nie zobacze :(
Od czasy do czasu zaboli bardzo lekko w piersiach lub pod pachami.
W dniu miesiaczki bolal mnie brzuch, wczoraj tak samo. Dzis juz tylko sporadyczne lekkie klucia....niekiedy mam napady jedzenia, ale nic specjalnego....wiem moze panikuje bo w 1ej ciazy zyganko.bylo w 8 tyg (dwa tyg po zrobieniu testu )

Jak to sie mowi nie chce wywolywac wilka z lasu ale az nie dowierzam,ze nic mi.nie jest (jeszcze [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] )

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz zawsze podaje dwa terminy- z miesiączki i z usg, ale na początku to normalne że one się różnią- u mnie była różnica 6 dni [emoji4] Z czasem dzidziuś nadrabia różnicę [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
@Carmen24 chyba większość z nas na początku nie czuła nic oprócz podbrzusza i napadów głodu [emoji14] teraz to się stopniowo zmienia. Kiedy miałaś ostatnią @?

@KaSia86 czyli mówisz, że wszystko przede mną [emoji14] A co tam! Ważne, żeby dzidziuś rósł zdrowo :)
Ostatnia ma£pka.12 lutego

Lekarz zawsze podaje dwa terminy- z miesiączki i z usg, ale na początku to normalne że one się różnią- u mnie była różnica 6 dni [emoji4] Z czasem dzidziuś nadrabia różnicę [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png
Ahahahhaa ok
Jasniej nie moglas napisac.
Jestem zakrecona dzis cos [emoji33][emoji1]

@Carmen24 chyba większość z nas na początku nie czuła nic oprócz podbrzusza i napadów głodu [emoji14] teraz to się stopniowo zmienia. Kiedy miałaś ostatnią @?

@KaSia86 czyli mówisz, że wszystko przede mną [emoji14] A co tam! Ważne, żeby dzidziuś rósł zdrowo :)
Oby Cię to ominęło Kochana... Ja już myślałam że będę miała spokój a tu [emoji90], rozkręca się konkretnie [emoji32] Ale tak jak mówisz, dla Maluszka wszystko się zniesie [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja niestety od początku ciąży męczę się z zaparciami [emoji32] Trochę jogurty naturalne pomagają...

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry