Asik79
Fanka BB :)
Cześć Asiu, ja też mam 38 i jestem ze stycznia więc pewnie starsza od Ciebie[emoji3] A skąd jesteś?
Jestem ze Śląska . Jesteś starsza ale tylko o miesiąc .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Asiu, ja też mam 38 i jestem ze stycznia więc pewnie starsza od Ciebie[emoji3] A skąd jesteś?
Jestem ze Śląska . Jesteś starsza ale tylko o miesiąc .
Moze bylas ostatnio przeziebiona?@Mycha07 wszystko w normie, wlasnie nie duzo, mi sie wydaje ze nawet w normie, tylko w laboratorium mowia ze wysokie....... 0,4% a norma do 0,4 sieją panike
GratulujemyWitamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)
Witamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)
Super grstuluje dziewczynki moze i ja dzis sie dowiem nie umiem sie doczekacWitamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
WitamyCześć Aśka, ja chyba jestem najstarsza, mam 41 lat (jestem z końca roku więc rok urodzenia z nicka jest dla mnie krzywdzący zawsze ) U mnie było nt 1,7, lekarz nie straszył, z powodu wieku kazał zrobić NIFTY, wyszło dobrze
Dziewczyny, czytam Was i kiedyś dołączę intensywniej, pewnie w wakacje, bo teraz jestem zawalona robotą
Gratuluje AmelkiWitamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)